Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

“Καρέ” στις νίκες ο Γ.Σ. Χανίων

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr

Επιστροφή στις επιτυχίες και για την ΕΑΧ Χανιά, στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών, παίρνοντας τους δυο βαθμούς χωρίς να χρειαστεί να παίξει, αφού η Ακαδημία Πατρών δεν ήρθε στην πόλη μας για το προγραμματισμένο παιχνίδι. Αναλυτικότερα.
Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
(5η αγωνιστική)

Αλκυών Δρεπάνου - Γ.Σ. Χανίων 22-28
Το πολύ καλό ξεκίνημά του συνεχίζει ο Γ.Σ. Χανίων, αφού χθες το μεσημέρι κέρδισε στο Ναύπλιο τον Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου με 28-22, σημειώνοντας έτσι την 4η συνεχόμενη (και 2η εκτός έδρας) νίκη του.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι (τους οποίους αδικεί η τελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα) ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Χανιώτικος σύλλογος και για να συνεχίσει το σερί του χρειάστηκε να παίξει καλό χάντμπολ, ειδικά στην άμυνα.
Οι παίκτες του Πουλιδάκη μπήκαν... φουριόζοι στο παιχνίδι, προηγήθηκαν 5-0 και έκτοτε δεν έχασαν τον έλεγχο στο σκορ, παρά την καλή προσπάθεια των αντιπάλων τους. Η ομάδα του Ναυπλίου κατάφερε να μειώσει στα τρία γκολ με τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά με την έναρξη του β' μέρους οι φιλοξενούμενοι την αύξησαν και πάλι, ενώ στο 46' έφτασε στη μέγιστη τιμή της (16-25), για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ σε 22-28, λίγο πριν τη λήξη και ενώ ήδη ο Γ.Σ. Χανίων είχε... κατεβάσει στροφές.
Διαιτητές: Δημάκης, Καραπάνος
10λεπτα: 1-5, 5-9, 11-14 (ημιχρ.), 15-20, 19-27, 22-28.
Γ.Σ. Χανίων (Δ. Πουλιδάκης): Μαλεφάκης, Σαμαράς, Οσιπίδης 5 γκολ, Λαδάκης 1, Αποστόλου 1, Φαλτσέτας 6, Σπυρλιδάκης 4, Μυντιλάκης 5, Σπερελάκης 1, Σοκόλι, Καμπανιέρης 2, Πατσουράκης, Ντούπης, Σινιοράκης 3.
Ο Ρόντος, με 6 γκολ, ήταν πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, που δέχθηκαν δυο δίλεπτες αποβολές και είχαν 2/4 πέναλτι (έναντι τριών και 2/2, αντίστοιχα, για τη Χανιώτικη ομάδα).
* Ο Γ.Σ. Χανίων θα παίξει και πάλι μετά από... ένα χρόνο, αφού το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, με τον Έσπερο Καλλιθέας, έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 12/1/2013.
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
(7η αγωνιστική)

ΕΑΧ Χανιά-Ακαδημία Πατρών 10-0αα
Άδικα πήγαν χθες το απόγευμα στο κλ. Κλαδισού οι παίκτριες της ΕΑΧ Χανιά και όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι με το ματς, αφού τελικά η Ακαδημία Πατρών δεν έκανε το ταξίδι στα Χανιά.
Έτσι, μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου χρόνου, έκλεισε το φύλλο αγώνα, στο οποίο αναγράφηκε ότι «... δεν προσήλθε η φιλοξενούμενη ομάδα» και το παιχνίδι αναμένεται να κατακυρωθεί από την αρμόδια επιτροπή στη Χανιώτικη ομάδα, με σκορ 10-0.
Έτσι, με την ολοκλήρωση του α' γύρου και μετά από δυο άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα της Νατάσας Ότοβιτς-Φάσουρα (η οποία απουσίαζει στο Βελιγράδι, όπου ολοκληρώθηκε χθες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών) επέστρεψε στις νίκες.
* Εντός έδρας αγωνίζεται η ΕΑΧ Χανιά στην πρεμιέρα του β' γύρου, οπότε θα υποδεχθεί (13/1/2012) τον Παναιτωλικό.
*Οι άλλοι αγώνες, του 1ου ομίλου σε Α2 γυναικών και Β' Εθνική ανδρών και οι βαθμολογίες, στο αυριανό φύλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου