Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΑΙ ΔΟΥΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ


Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Νέων στο Άργος, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σλοβακία (4-6/1). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε του Διομήδη Άργους με 34-31 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Σήμερα (19:00) οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά, ενώ αύριο η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στον Δούκα στο Δαϊς στις 16:30.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα μπορούμε, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στα πλαίσια της προετοιμασίας έχουμε κανονίσει και τρία φιλικά παιχνίδια. Οι παίκτες έχουν δείξει διάθεση στις προπονήσεις και θέλουν να εκπροσωπήσουν όσο τον δυνατό καλύτερα το Εθνικό μας συγκρότημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και Αντιπρόεδρο της ΟΧΕ Τάσο Χειβιδόπουλο για την φιλοξενία και την βοήθεια».
Στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού δεν βρίσκονται οι Εριφόπουλος, Κεσίδης, Ντόβας, Νικολαίδης και Δάσκαλος, οι οποίοι λόγω τραυματισμού αποκλείστηκαν από την προετοιμασία και τα επίσημα παιχνίδια, όπως και οι Χατζηλάκος, Μποσνακίδης, Κράλλης, Πίτος, Κουτρουμπής και Μυλωνάς, οι οποίοι και θα απουσιάσουν λόγω προσωπικών λόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου