Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Στην εθνική παίδων ο Εμμ. Λαδάκης

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr/
Είκοσι αθλητές, ανάμεσά τους -για μια ακόμη φορά- και τον Μανώλη Λαδάκη του Γ.Σ.Χανίων, κάλεσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές χάντμπολ, Παναγιώτης Ιατρούδης και Κώστας Κότσιρας, προκειμένου να πάρουν μέρος σε προπονήσεις και φιλικά προετοιμασίας της εθνικής παίδων. Το καμπ αρχίζει την Παρασκευή 28/12 και στο ξενοδοχείο “Civitel Attik”, στο Μαρούσι, έχουν κληθεί για την πρώτη συγκέντρωση οι: Λιούμης, Τσάτσας (Ζαφειράκης Νάουσας), Χαραλαμπίδης, 
Αποστολίδης, Γκαράς, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Καρόπουλος, Ηλιόπουλος, Μωραϊτης (Δούκας), Κοπαϊδης, Ντουλμάτζης (Φοίβος), Ζωσιμίδης (ΧΑΝΘ), Τζάνος (Πανιώνιος), Λαδάκης (ΓΣ Χανίων), Κρητικός (Πανελλήνιος), Πλατής (Μίλων Γιαννιτσών), Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ), Μακρυγιάννης (Δικέας), Τσανακτσίδης (Αρίων Πτολεμαϊδας), Σάββας (Δράμα '86). 


ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 
Από την Πέμπτη 27 μέχρι και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου θα διεξαχεί, στις εγκαταστάσεις του Δαϊς, το τουρνουά χάντμπολ παμπαίδων και μίνι, που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο Δούκας, στο οποίο θα πάρει και φέτος μέρος ο Γ.Σ.Χανίων, με την ομάδα παμπαίδων. 
Η αποστολή αναχωρεί αύριο βράδυ και την αποτελούν οι:Κώστας Ταζές, Δημήτρης Παπαδάκης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Σκαλιδάκης, Δημήτρης Ανδρεάδης, Νίκος Κοντουδάκης, Θεόδωρος Κισκήρας, Κώστας Βερυκάκης, Γιάννης Αναστασάκης, Γιώργος Γκογκολάκης, Θέμης Πατασούρι, Κώστας Φάσουρας, ενώ συνοδοί είναι ο προπονητής, Δημήτρης Πουλιδάκης και ο Βαγέλλης Αλβανός.Την Πεμπτη ο Γ.Σ. Χανίων θα παίξει (16.05) με την Αναγ. Βύρωνα, την Παρασκευή με Δούκα (09.30) και Ιωνικό Ν. Φ. (19.00), το Σάββατο (13.05) με τον Διομήδη Άργους και την Κυριακή 30/12 (στις 14.50) με τον Πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου