Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Συμπλήρωσε το «καρέ» η ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sport-fm.gr
Photo: (Action Images)
Το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ τσέκαρε η ΑΕΚ. 
Η «Ένωση» επικράτησε δύσκολα του Δούκα 21-20 στο τελευταίο κατά σειρά αγώνα των προημιτελικών και πλέον για μια θέση στον τελικό καλείται να αντιμετωπίσει τον Πρωταθλητή Ελλάδας, Διομήδη Άργους σε παιχνίδι νοκ-άουτ. Το άλλο ζευγάρι της τετράδας είναι ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να είναι το φαβορί του αγώνα. 
Στο κλειστό του Βύρωνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο «ζεστά» στον αγώνα, καθώς προηγήθηκαν 4-1. Με τα γκολ των Παπαδιονυσίου, Μπακασέτα και τις αποκρούσεις του Καφφάτου, η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με 8-7, για να κλείσει το ημίχρονο με το σκορ στο 9-9. 
Στο δεύτερο μέρος η «Ένωση» ξεκίνησε εντυπωσιακά και πήρε… κεφάλι με 4 γκολ, 15-11, με τον Αλβανό να παίρνει… μπροστά. Ο Δούκας όμως συνέχισε να παλεύει και με σερί 6-1, προηγήθηκε και πάλι στο 46’ με 17-16. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Μπακαούκας συνέχισε να πετυχαίνει κρίσιμα τέρματα, ενώ το πιο καθοριστικό μπήκε από τον Τσαούση, πέντε λεπτά πριν το τέλος, για το 21-20. Χαμένες διαδοχικές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες, με το σκορ να παραμένει ως το τέλος και τους «κιτρινόμαυρους» να προκρίνονται στα ημιτελικά. 
ΑΕΚ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 21-20 
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 5-3, 9-9 (ημχ.), 15-11, 19-18, 21-20
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 3, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 1, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου, Αλβανός 4, Τσαούσης 2, Παπαδιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χερουβείμ. 
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Στούμπης Π., Γεωργίου 3, Τόμπρος 3, Τζηράς 4, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης 8, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Στουμπής Δ., Ντούνης, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Κλεώπας, Κοτελίδας 1, Ακάλεστος. 
Τα ζευγάρια των ημιτελικών (νοκ-άουτ): 
ΑΕΚ-Διομήδης Άργους 
ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου