Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΠΓΣ - Φίλιππος Βέροιας στις 18:00 από τον ΟΤΕ TV

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
Πριν μερικά χρόνια οι αγώνες των δύο αυτών ομάδων έκριναν τίτλους. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και η αναμέτρηση Πανελλήνιος- Φίλιππος είναι ένα ντέρμπι ουραγών της Α1 Ανδρών. Οι «Ολυμπιονίκες» υποδέχονται αύριο τους Βεροιώτες στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα μεταδοθεί απευθείας από τον OTE TV στις 18:00 από το κλειστό της Κυψέλης.
Ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης επεσήμανε «Πράγματι υπάρχει ένα σφίξιμο. Κάποτε ήταν ντέρμπι πρωτοπόρων. Οι συνθήκες άλλαξαν. Τώρα η ομάδα απαρτίζεται από 18χρονα παιδιά και οι στόχοι είναι διαφορετικοί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον Πανελλήνιο. Το ότι δεν έχει βαθμούς κάνει το ματς ακόμα πιο επικίνδυνο. Περιμένω μία δυνατή αναμέτρηση».
Στον αντίποδα ο τεχνικός του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος έδωσε τον χαρακτήρα του τελικού: «Και για τις δύο ομάδες είναι η τελευταία ευκαιρία για να νιώθουν ότι είναι μέσα στην διεκδίκηση της παραμονής. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες. Κίνητρο είναι να σώσουμε την παρτίδα, να ανταμειφθούν οι κόποι τους και ο ιδρώτας των παικτών και όχι το ότι είναι τηλεοπτικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου