Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Καρυπίδης: «Στη Γερμανία ειρωνεύονται τους Έλληνες»

Συντάκτης: Onsports Team
Η αντιμετώπιση των Ελλήνων στη Γερμανία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, όπως βγαίνει από τους τρεις συμπατριώτες μας (Σάββας Καρυπίδης, Γρηγόρης Σανίκης και Αλέξανδρος Βασιλάκης) που αγωνίζονται στο γερμανικό πρωτάθλημα χάντμπολ με τη φανέλα της Μέλσουγκεν και τα πηγαίνουν πολύ καλά.
«Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την προσφορά μας στην ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μικρή μερίδα ανθρώπων η οποία με έμμεσο τρόπο μας ειρωνεύεται. Εμείς από την πλευρά μας τους απαντάμε με σοβαρό ύφος, γιατί αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες», ήταν τα λόγια του Σάββα Καρυπίδη.
«Δεν μπορεί να γίνει καμία απολύτως σύγκριση μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων. Στην Ελλάδα το άθλημα παραπαίει και είναι κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας», ανέφερε ο Γρηγόρης Σανίκης μετρά ήδη οκτώ χρόνια στην ομάδα.
«Η διαφορά έγκειται κυρίως στη διαφορετική παιδεία που έχουμε σε σχέση με τους Γερμανούς. Εκείνοι μόλις τα παιδιά τους συμπληρώσουν τα δέκα τους χρόνια, τα στέλνουν να μάθουν χάντμπολ», τόνισε ο Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου