Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Οι Έλληνες του εξωτερικού

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.grΧαλκίδης, Καρυπίδης, Σανίκης, Τσιλιμπάρης, Β. Παπαδόπουλος
Την 10η συνεχόμενη νίκη της στην Ελβετία πέτυχε η Βάκερ Τουν του Γιώργου Χαλκίδη. Η ομάδα του διεθνούς πίβοτ με τέρμα του Κασπάρ στο 59:07 πήρε σπουδαία νίκη με 24-23 στην έδρα της Αμικίτια Ζυρίχης. Η Βάκερ Τουν έδειξε χαρακτήρα αφού βρέθηκε να χάνει στο 52' με 20-17, ωστόσο γύρισε το ματς και πήρε τους δύο πολύτιμους πόντους.
Πλέον η Βάκερ Τουν μετά από 18 αγωνιστικές παραμένει στην κορυφή της λίγκας με 30 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Βίντετουρ με 29, η οποία στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε στην έδρα της Καντέτεν Σαφχάουζεν με 32-30 και την άφησε στην 3η θέση με 25 βαθμούς.
Επιστροφή στις νίκες για Μελσούνγκεν
Με 4 γκολ από τον Σάββα Καρυπίδη και παρά την απουσία του τραυματία Αλέξανδρου Βασιλάκη, αλλά και την μικρή συμμετοχή του Γρηγόρη Σανίκη Μέλσουνγκεν συνέχισε τις εξαιρετικές τις εμφανίσεις στην φετινή Μπουντεσλίγα. Για την 18η αγωνιστική η ομάδα της «Αγίας Τριάδας» νίκησε την Γκροσβάλσταντ με 32-24 (16-10) μπροστά σε 3.500 κόσμο στο Κάσελ.
Αυτή ήταν η 10η νίκη της Μέλσουνγκεν στο πρωτάθλημα, η οποία έφτασε τους 23 βαθμούς στην 7η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση αναπνοής από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πριν κλείσει η χρονιά η Μέλσουνγκεν θα δώσει ένα ακόμα ματς στο Μανχάιμ κόντρα στην Ράιν Νέκαρ Λόβεν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων για την 19η αγωνιστική. Έπειτα το πρωτάθλημα διακόπτεται και αρχίζει ξανά στις 9 Φεβρουαρίου μετά το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Κατέβασε ρολά ο Τσιλιμπαρης 
Προσπάθησε να βρει κίνητρα να δώσει στους παίκτες του ο Ανδρέας Ανδρέου, έχοντας αντίπαλο τα Λατσιά. Η «ομάδα» που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 16-12 και, αν η «ομάδα» που αγωνίστηκε στην επανάληψη σε διάστημα 30’ δέχτηκε μόλις ... 2 γκολ, αυτό οφείλεται στον τερματοφύλακα Τσιλιμπάρη που ... κατέβασε τα ρολά και για 23’ ολόκληρα λεπτά δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του ούτε μία φορά!
Ήττα για Παπαδόπουλο
Στην 18η αγωνιστική της Α2 Γερμανίας η Έμπορ Ροστόκ του Βύρωνα Παπαδόπουλου (6 γκολ) έχασε με 28-24 στην έδρα της Λειψίας και παρέμεινε στους 12 βαθμούς στην 16η θέση της βαθμολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου