Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Το ντέρμπι η Ορμή Λούξ με σούπερ Μούρνου

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr  
Αισθητή την παρουσία της στην φετινή σεζόν της Α1 Γυναικών, έκανε η Ορμή Λούξ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, δείχνοντας πως και φέτος παρά την ανανέωση της θα είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Η ομάδα της Πάτρας μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση νίκησε με 27-22 την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στη φετινή περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη μετά από 11 αγώνες (9 νίκες-2 ισοπαλίες) και γενικά στην πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Μεγάλη πρωταγωνίστρια με 13 γκολ (χωρίς πέναλτι, σχεδόν τα μισά της ομάδας της) σημείωσε η Ελένη Μούρνου.
ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ- ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 27-22
Τα δεκάλεπτα: 5-3, 8-6, 14-10 (ημχ.), 19-16, 22-19, 27-22
 ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Κορομηλά, Νούσια 1, Στράτου, Έλληνα 3, Πένεφ 4, Μίσκοβιτς, Δημητρίου 3, Μούρνου 13, Κασάπη, Ευαγγελίδου 2, Ματαρόνα 1, Παπαδοπούλου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σίμπι Ντοιτσίνοφ): Ταταράκη, Μπαλάφα 5, Σκουτέλλα 1, Βέμη 1, Σαγάνη, Σκάρα 8, Στανκούτε 6, Δήμου, Μιχαηλίδου 1, Γρούμπα, Φάκου, Μαυρομάτη.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Συρεπίσιος, Δίλεπτα: 6-0, πέναλτι: 0/0-4/5
Κόκκινη: 35' Νούσια (τρία δίλεπτα)
Ο Πρόεδρος της Ορμής Ανδρέας Κόγκας, σχολίασε: «Σε ένα καινούργιο γήπεδο. Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ωραίο χάντμπολ από δύο σπουδαίες και ιστορικές ομάδες του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ. Η ομάδα μου ευτύχησε εκτός από δύναμη και ψυχή που είχε όλη η ομάδα να έχει μία παίκτρια που κατά την προσωπική μου εκτίμηση, όμοια της δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ένα 18 χρόνο κορίτσι έπαιξε καταπληκτική άμυνα και επίθεση και έδωσε μία απάντηση για την μη κλήση της στην Εθνική».
Στον πάγκο της Ορμής για πρώτη φορά κάθισε ο πρώην διαιτητής Αλέκος Μεντζελόπουλος, ο οποίος ανέλαβε χρέη μάνατζερ στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου