Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Α2 Ανδρών βόρειος όμιλος - Αποτελέσματα, συνθέσεις

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
Νίκη του Ζαφειράκη επί του Άρη με 29:27
Στο αγωνιστικό επίπεδο το πάθος του Ζαφειράκη για τη νίκη ήταν έντονο, όπως έντονα ήταν και τα συναισθήματα ενός ανθρώπου που αγαπάει παθολογικά τον Ζαφειράκη και το χάντμπολ της Νάουσας, τον Τεο Παυλίδη, ο οποίος ζήτησε από την πόλη και τον κ. Καραμπατζό να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της».«Με τέτοιες εμφανίσεις το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι χαρά στη Νάουσα. Θέλουμε η πόλη μας, να αγκαλιάσει το Ζαφειράκη και με πρωτοστάτες ανθρώπους όπως ο Δήμαρχος να βοηθήσει την ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό έργο που προσφέρει στην πόλη. Το Χάντμπολ από μέρους του δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι ο πρώτος αθλητικός πρεσβευτής της Νάουσας δίνοντας χαρές και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που αφιλοκερδώς στηρίζουν την δουλειά που γίνεται και όποτε η ομάδα τους έχει ανάγκη είναι παρόντες» είπε ο κ. Παυλίδης, μετά το τέλος του αγώνα.
Ευθύμης Πιπελίδης: Βρεθήκαμε σε κακή μέρα και όταν η ομάδα χάνει την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μια ήττα είναι και καταστροφική για τη συνέχεια. Το διαιτητικό δίδυμο των Χατζηπαναγιωτίδη-Λυνάρδου θεωρώ ότι στάθηκε καλά στην αναμέτρηση, με μοναδική εξαίρεση τη φάση που σημειώθηκε στα μέσα του Β ημιχρόνου , όταν η ομάδα μου σημείωσε τέρμα το οποίο δεν καταλογίσθηκε, λόγω του ότι τα δίχτυα ήταν κομμένα, με συνέπεια η μπάλα να περάσει εκτός εστίας. Το εν λόγω γεγονός επηρέασε κατά τη γνώμη μου τη ροή του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να καταλογίζω κακή πρόθεση στους διαιτητές, καθώς όπως προείπα οι παίκτες δεν έπιασαν στάνταρ στην απόδοση τους και συνεπώς η νίκη των Ναουσαίων είναι δίκαιη.Το φιλμ του αγώνα
Δεκάλεπτα : 05-02, 07-09, 13-12 (Ημίχρονο), 17-15,22-20, 29-27 (Τελικό)
Σύνθεση Ζαφειράκη: (Παυλίδης) Λίουμης, Μπουμπουλέντρας, Βλάχος 6, Τσαγκεράς, Ρότζιος 2, Τσάτσας, Εμμανουηλίδης, Θεοδωρόπουλος 5, Ρακιτζής, Βεζυργιαννόπουλος, Λαζαρίδης 2, Χατζηγεωργίου 6, Μήτσικας 6, Ροδοβίτης 2, Καραγεωργίου, Τζουβάρας
Σύνθεση Άρη : (Πιπελίδης) Μωυσής 2, Μπαιρλής, Καφαντάρης, Γεωργεβιτς 2, Σταυρίδης 1, Αλμπάνης 2, Σιπόπουλος, Μπαλαμός 6, Χριστοδουλίδης, Βραχιολίδης 2, Πλατής, Χαμαλίδης, Ράμμος 4, Παπαδόπουλος, Ναουμίδης 2, Καφαντάρης 6
Διαιτητές : Λινάρδος, Χατζηπαναγιωτίδης
Πηγή: http://eleytheriadhs.blogspot.gr, http://www.e-handball.gr/
Δράμα ’86 – Πόντιοι Κιλκίς 25-21
Την 2η νίκη της σε 4 αγώνες στην Α2 ανδρών στο χάντμπολ, σημείωσε το Σάββατο η Δράμα ’86.
Η ομάδα της πόλης μας κέρδισε μετά από μέτρια σχετικά εμφάνιση με 25-21 τους Πόντιους Κιλκίς στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, φτάνοντας στους 4 βαθμούς. Δίκαιη πάντως νίκη, με την ομάδα μας να ελέγχει πλήρως το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του και παρά τις πολλές και βασικές απουσίες που είχε μια και δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κοβογλανίδης, Νέλκος, Κουτζακιώτης.
Θόδωρος Τογανίδης: Μετά το δύσκολο πρόγραμμα , με Αρχέλαο και Αρη Θες/νίκης , παρουσιαστήκαμε σήμερα με 5 βασικές απουσίες, που επηρέασαν στην αγωνιστική απόδοση της ομάδος μας. Κατά συνέπεια το έργο μας δεν ήταν καθόλου εύκολο απέναντι σε μια δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα όπως αυτή των Ποντίων , που είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα της.
Το παιχνίδι μας χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνεται και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έρθουν οι καλές εμφανίσεις και οι βαθμοί που χρειαζόμαστε για της πρώτη 4αδα της βαθμολογίας.
Συγχαρητήρια στον κόσμο που για ένα ακόμα παιχνίδι πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα.
Γιώργος Κωστόπουλος: Κατεβήκαμε στην Δράμα με ελλείψεις, τα παιδιά πάλεψαν για τη νίκη, ωστόσο κάποια λάθη μας , προς το τέλος (20-19 στο 54λ) καθώς και η διαιτησία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Γενικά όμως ήταν ένα καλό παιχνίδι, οπου οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που εμφανίζει η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητές του αγώνα: Δέλογλου – Θεοδοσίου του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 3-2, 8-8, 13-10 ημίχρονο, 15-14, 20-17, 25-21 τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΡΑΜΑ ’86(Θόδωρος Τογανίδης):Παπαδόπουλος Αδάμ 6 γκολ, Ιακωβίδης 1 γκολ, Χατζηνικολάου 1 γκολ, Γκλαβόπουλος, Παυλής 1 γκολ, Τσιτσίγκος, Διδασκάλου 3 γκολ, Βαλαβάνης 3 γκολ, Ανθόπουλος, Ζάμπας, Κοτσαμαρίκογλου 2 γκολ, Γιάνναρος, Ξέκαλος, Τσακαλίδης, ΣΑΒΒΑΣ 7 γκολ(Κορυφαίος αγώνα), Θωμίδης 1 γκολ.
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ(Κώστας Κωστόπουλος): Κωστόπουλος 2 γκολ, Μαυρέας, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 11 γκολ, Φυντανίδης 1 γκολ, Ιωαννίδης, Κοβλακάς, Σαββίδης 3 γκολ, Κωτίδης, Παλάσκας, Χαλκίδης Γιώργος 3 γκολ, Χαλκίδης Σοφοκλής, Ραγιόπουλος 1 γκολ, Χρυσοστομίδης.
Πηγή: http://www.xronikadramas.gr, http://www.e-handball.gr/
ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 32:25
Δημήτρης Παπακώστας: Τα Γιάννενα μας αιφνιδίασαν, έδειξαν ότι διαθέτουν ένα γρήγορο και καλοδουλεμένο σύνολο. Εμείς είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, όμως από ένα σημείο και μετά βρήκαμε τα πατήματα μας στον αγωνιστικό χώρο, και παρά ότι δεν είχαμε καλή απόδοση στον αγώνα, ήταν αρκετή για να πάρουμε τη νίκη.
Γιάννης Καραμπίνας: θεωρώ περιττό να μιλάω για διαιτησίες, δυστυχώς οι σημαντικές απουσίες μας, δεν μας επιτρέπουν να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να βασιστεί σε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι με την σειρά τους προσπαθούν να υπερβάλουν εαυτούς, σε αναμετρήσεις του επιπέδου της Α2. Σήμερα τα παιδιά αδυνατούσαν να σταθούν κυρίως επιθετικά, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα όπως η Καστοριά, με αποτέλεσμα προς το τέλος να ανοίξει η διαφορά και να ηττηθούμε.
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στο τουρνουά –μινι- που διοργανώνουμε 27-28-29 του μήνα στην Κόνιτσα, στην μνήμη του αθλητή μας Κώστα Τσιούρη. Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα η σχετική ανακοίνωση.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-6, 10-9, 14-9, 19-15, 26-18, 32-25.
Διαιτητές: Αγγελίδης-Κατσάνος
ΑΟΙ (Καραμπίνας-Τικμανίδης): Σιούλας, Ζαμπαλάς 8, Γότσης 2, Τσάγκας, Τζούκας, Κολιούλης, Γεωργίου 11, Δήμου, Σίμος 2, Κόκκας 2, Χριστοδούλου Ι., Μέλλος, Τόπης.
Πηγή: http://www.e-handball.gr/ , http://www.sportsioannina.gr
ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 21-33
Άκης Τριανταφυλλίδης: Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρχελάου Κατερίνης, που κάνει μια καλή προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα και πραγματικά αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1. Ο σημερινός αντίπαλος ήταν ακόμα ένα στην σειρά δύσκολο παιχνίδι για μας. Παρα την ήττα είμαι ευχαριστημένος από την επίδοση των νεαρών αθλητών και οι λέξεις που θα πρέπει να κατανοήσουν είναι δουλειά και υπομονή.
Πηγή: http://www.e-handball.gr/
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 10-0 A.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου