Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Προπονήσεις για τις γυναίκες

Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Για προπονήσεις κλήθηκαν την ερχόμενη εβδομάδα οι διεθνείς της Εθνικής χάντμπολ των γυναικών και νεανίδων που θα χωριστούν σε Νότιο και Βόρειο κλιμάκιο, για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, την προσεχή Δευτέρα (17/12) οι αθλήτριες του Νότιου κλιμακίου θα συγκεντρωθούν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Αντωνίου. Και είναι οι εξής: Μάνια, Μπουλουτσίκου, Σαραντάκου, Σταματονικολού (ΑΟ Κορυδαλλού), Ευαγγελίδου (Ορμή), Τσιομίδου (Ηλιούπολη), Γραμματικού, Στασινού, Συκιωτάκη (Καματερό), Διακογιάννη Κοτσαμπουικίδου, Μανδά, Μαυρογεώργη Ν., Μαυρογεώργη Ζ., Παπανικολάου, Χρονοπούλου, Χρυσή (Νέα Ιωνία).
Την ίδια μέρα, όσες διεθνείς ζουν στη Βόρεια Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στο κλειστό της Μίκρας 3 και θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Βακάλη. Οι αθλήτριες που κλήθηκαν είναι οι: Κεπεσίδου, Παύλου, Στουγιαννίδου (Προσοτσάνη), Ζυγούρα (ΑΟΑ Καστοριάς), Καραχαρίση (Φέρωνας), Καραγιαννίδου (Εθνικός Κοζάνης), Αναστασιάδου, Μπατζαρακούδη, Παπαδοπούλου Α., Παπαδοπούλου Μ., Παρασκευαϊδου, Τσαλουκίδου Ε., Χατζηπαρασίδου (Μέγας Αλέξανδρος), Βαφειάδου, Στρατάκη, Λογδανίδου, Νούλα, Προκοπίδου (ΠΑΟΚ), Σημαιοφορίδου (Πόντιοι Κιλκίς), Δημητρίου, Μάστακα, Ποιμενίδου (Πρωτοπόροι), Ρατσίκα, Τσιτλακίδου (Παναθλητικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου