Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ «ΑΙΜΑ» ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/ 
Η Ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με το τμήμα της Ανάπτυξης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία διακλιμακιακό camp Παμπαίδων – Παγκορασίδων από 21 έως 23 Δεκεμβρίου 2012 στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Συνολικά 140 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών. Αναλυτικότερα 42 αθλητές/τριες από την Ν. Ελλάδα, 48 από την Κεντρική & Δυτική Ελλάδα και 50 από την Κεντρική Μακεδονία & Ανατολική Ελλάδα.
Το προπονητικό μέρος στόχευε στην ατομική τεχνική και τακτική και διπλά παιχνίδια σε μικρό χώρο (προμίνι) και σε μεγάλο χώρο με περιορισμούς (πχ. απαγορευόταν ή ντρίπλα) με διαφορετικές άμυνες (6-0, 5-1, 3-3) σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και απλές γρήγορες επιθετικές επιλογές έως την τακτική τμήματος 2-2 με πολλά σουτ από την περιφέρεια και άμεσους & έμμεσους αιφνιδιασμούς.
Την επιμέλεια και οργάνωση του camp την είχαν ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης Παναγιώτης Ιατρούδης και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ Κώστας Κότσιρας, Γιάννης Λαζαρίδης, Γιάννης Μπιζέτας.
Την προπονητική επίβλεψη για τους αθλητές είχε ο Τεχνικός Σύμβουλος και Ομοσπονδιακός Παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης και για τις αθλήτριες ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης με τον Ομοσπονδιακό Νεανίδων και συνεργάτη του Γιώργο Αντωνίου
Βοήθησαν, συνεργάστηκαν και παρακολούθησαν οι προπονητές :
Σωτήρης Αλεξανδρίδης (Αρίων Πτολεμαϊδας)
Χρήστος Φυραρίδης (Αρίων Πτολεμαϊδας)
Γιάννης Παπουλίδης (Ακρίτας Διγενής)
Αναστασία Παπαβασιλείου (Αμύντας)
Γιώργος Παπαδόπουλος (Εθνικός Κοζάνης)
Γιώργος Ντιντερέγκερ (Ηλιούπολη)
Νατάσα Ότοβιτς (Χανιά)
Θεανώ Λιότσκα (Φιλώτας)
Δημήτρης Κούπας (Φιλώτας)
Παναγιώτης Δημητρίου (Αμύντας)
Ζαφείρης Μπεκερίδης (Αμύντας)
Κουμιτσάρκα Ε. (Φέρωνας)
Βοήθησε και ο διαιτητής Βασίλης Δεληγιαννίδης.
Τους προπονητές, αθλητές και αθλήτριες τίμησαν με την παρουσία τους οι: Γιάννης Στρατάκης (μέλος ΔΣ ΟΧΕ) και ο Π. Βλαχόπουλος (Πρόεδρος ΕΣΧΔΜ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου