Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη ψυχολογίας του ΑΣΕΔ στο Κιλκίς

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.grΣθεναρή αντίσταση επέδειξε ο ΓΑΣ Κιλκίς κόντρα στον Δούκα για περίπου 40 λεπτά, αλλά οι φιλοξενούμενοι πιο ψύχραιμοι και με περισσότερες λύσεις πήρε τους δύο βαθμούς, κερδίζοντας με 28-21. Πολυφωνία στην επίθεση για την ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» που είχε 6 παίκτες με πάνω από 3 γκολ. Με τη νίκη αυτή, ο ΑΣΕΔ εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, φτάνει τους 12 βαθμούς με 6 νίκες στους 7 πρώτους αγώνες του και ετοιμάζεται με την ψυχολογία στα ύψη να αντιμετωπίσει μια σειρά 3 πολύ δύσκολων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα, το εκτός έδρας ντέρμπυ με την ΑΕΚ (10/12, OTE TV) για το κύπελλο και οι αγώνες με ΧΑΝΘ (Θεσσαλονίκη, 15/12) και ΠΑΟΚ (Δαΐς, 22/12) για το πρωτάθλημα.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο προπονητής του ΑΣΕΔ Γιώργος 
Κρανάκης δήλωσε, εμφανώς ικανοποιημένος: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή προσπάθεια και εμφάνιση... Είχαν πάθος και αγωνιστικότητα, θέληση για τη νίκη και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά και δύο κακούς διαιτητές που δε σεβάστηκαν την προσπάθειά μας. Ας είναι... Είμαι περήφανος για την ομάδα μου"
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 21-28
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 5-6, 9-10 (ημχ.), 13-16, 14-20, 21-28
ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κριεζής, Τζιόκας, Πίτος 4, Κυπραίος 1, Δούγιας 3, Γιαβασίδης, Λασκάκης, Δεληγιάννης 4, Χοτζούδης, Δημάκης 4, Γρηγοριάδης 4, Καλπακίδης, Μέγκας 1, Σκάρλος, Δελημύτης, Τριανταφύλλου.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 5, Γεωργίου 6, Τόμπρος, Τζηράς 1, Γκέρτσος 3, Στούμπης Π. 4, Νικολαϊδης 3, Αργυράκης 1, Γεωργιάδης, Στούμπης, Ντούνης, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Κλεώπας, Κοτελίδας 5.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Κόκκινη: 53:28 Κυπραίος (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), δίλεπτα: 1-4, Πέναλτι: 1/3-3/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου