Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Α2 Γυναικών

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 Παναιτωλικός - Παράδεισος Αμαρουσίου 12-10
Τα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο είναι λίγα για την σημερινή εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη του γυναικείου τμήματος Χειροσφαίρισης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας κόντρα στην ομάδα του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ για την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών με σκορ 12-10. Στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου και μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους, σε έναν αγώνα για γερά νεύρα τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος και ψυχή κόντρα στο φαβορί του ομίλου και μέχρι σήμερα αήττητη ομάδα του Α. Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και καθοδηγούμενα με μαεστρικό τρόπο από τον προπονητή της ομάδας κ. Ραμμόπουλο του οποίου ακολούθησαν πιστά τις εντολές πέτυχαν την περιφανή σημερινή νίκη.
Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5': 1-1, 10': 2-1, 15΄: 2-2, 20': 4-2, 25': 4-3 και 6-4 ημίχρονο. Στο 35': 8-4, 40': 8-6, 45': 8-7, 50': 9-7, 55': 10-8 και τέλος παιχνιδιού 12-10.
Αγωνίστηκαν οι: Σιάσου Αντ.(Τ/Φ), Σπυροπούλου Φ., Ευστρατίου Κ., Μηλιόρδου Μ., Κουτσαυτοπούλου Σπ., Τζαμαλή Γ., Μάνθου Αγγ., Λουμπαρδιά Κων., Μαντέλλου Παρ., Πουρνάρα Νικ., Δήμου Χρ., και Κοκώνη Αφρ.
Σκόραραν οι: Δήμου Χρ. πρώτη σκόρερ με 6 γκολ, Κοκώνη Αφρ. 3 γκολ, και από ένα γκολ οι Μάνθου Αγγ. Τζαμαλή Γ. και Πουρνάρα Νικ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 44:53' της αναμέτρησης υπήρξε διακοπή για περίπου 20 λεπτά λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου(έσταζε νερό από την οροφή του ‘’κλειστού γυμναστηρίου’’ στην εστία των φιλοξενουμένων)
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτή την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια και τον φυσικοθεραπευτή μας Κο Καλατζή Κων/νο για την πολύτιμη βοήθειά του έτσι ώστε να ξεπερνάμε τα προβλήματα τραυματισμών.
Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς που βρέθηκαν σήμερα στο Δ. Α. Κ. Αγρινίου και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας.
Δελτίο Τύπου Παναιτωλικού
Κένταυρος Αγριάς: Με το… αριστερό!
Η γυναικεία ομάδα ηττήθηκε από τον Ορφέα Κατερίνης!
Ορφέας Κατερίνης - Κένταυρος Αγριάς 31 - 18 (ημίχρονο 14 - 9) για τον 5ο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. 
Μέχρι το 15ο λεπτό που προηγούταν με 5 - 4 κατάφερε η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς να είναι κοντά στο σκορ με την ομάδα της Κατερίνης. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα της Κατερίνη πιο έμπειρη και με περισσότερες επιλογές πήρε "μπροστά " για να φθάσει στη νίκη, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου.
Πηγή: Δελτίο Τύπου
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 18-26
Η ομάδα της Προσοτσάνης ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι της πρεμιέρας του 4ου ομίλου της Α2 γυναικών. Με πολύ καλή εμφάνιση στο β' μέρος κέρδισε την ικανότατη ομάδα του Νευροκοπίου με 18-26 και αυτομάτως έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο. Το ματς ήταν αμφίρροπο και ντέρμπι στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να προηγούνται 12-11. Στο β' μέρος όμως το Νευροκόπι «μπλόκαρε» επιθετικά από την εξαιρετική άμυνα των φιλοξενούμενων και η διαφορά των 8 γκολ διαμορφώθηκε στο τέλος για το 18-26. Διαφήμιση για το χάντμπολ το ματς, σε πολύ καλό κλίμα και με πολύ κόσμο στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Κορυφαία του αγώνα η Χρήστα Στουγιαννίδου που πέτυχε 12 γκολ. Για τις νικήτριες εξαιρετική ήταν η πολύπειρη Εύη Κελετζή που οργάνωνε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας της και η τερματοφύλακας Πολίτη. Από το Νευροκόπι πολύ καλή εμφάνιση έκανε η τερματοφύλακας Κοπανέλου και η Σαρδαρίδου που πέτυχε 7 γκολ.
http://www.sportdrama.gr
Η Ακαδημία των σπορ πήρε το ντέρμπι (18-15) με τον Πήγασο
Το πολύ καλό ξεκίνημα για τα κορίτσια της Ακαδημίας των σπορ στον αγώνα με τον Πήγασο Αιγίου και η διαφορά που πήρε στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού, ήταν κυρίως το στοιχείο που επικράτησε και έφτασε εύκολα στην νίκη στο ντέρμπι με 18-15.
Η προπονήτρια Ελένη Αραβαντινού δήλωσε σχετικά: "Είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, κρατήσαμε την διαφορά, ελέγχαμε έτσι το σκορ σε όλη την διάρκεια του και νομίζω ότι δίκαια νικήσαμε στο τέλος. Μπράβο στα κορίτσια μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την νίκη τους".
Τα 10λεπτα: 3-1, 7-2, 9-5, 11-7, 14-11, 18-15. Διαιτήτευσαν οι Κουρίκας και Τζίμας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ελ. Αραβαντινού):Διαμαντοπούλου, Φ. Αραβαντινού 1, Παπαδοπούλου 4, Δάρρα 1, Γκοτσοπούλου 1, Χρ. Αραβαντινού 4, Τζιμίκου, Σταματοπούλου, , Κολλιοπούλου , Λαζανά, Ηλ. Φαρμάκη, Τσαπικούνη 7,Μπίκη, Ι. Λαλιώτη.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αυλωνίτης):Πίκουλα, Μωλισσούρου, Παπανικολάου 1, Μπάκα 6, Ευρωνοπούλου, Κολοκυθά 1, Παπαδοπούλου, Φιλιππακοπούλου 5, Νικολοβρένη, Κουτρούλη, Καριοφύλλη, Κουνιάκη, Κωνσταντοπούλου.
http://www.thebest.gr
Πρώτη ήττα για τις γυναίκες
Την πρώτη τους ήττα έκαναν φέτος οι γυναίκες την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθλητικό. Το παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών και το τελικό σκορ 14-20 έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Παναθλητικού.
Παίχθηκε ένα σφιχτό παιχνίδι που κυριάρχησαν οι άμυνες και κέρδισε η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Η Cafe OMBRELLO ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ συνέχισε να ανεβάζει στροφές σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, έδειξε σαφή βελτίωση αλλά δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην άμυνα του Παναθλητικού το τελευταίο 15λεπτο. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν τα κορίτσια της ΑΕΠ σίγουρα θα διεκδικήσουν τη νίκη σε παιχνίδια σαν κι αυτό. Στα θετικά η καλή παρουσία των Μπουσαμαλή, Αλεξανδρίδου και η πολύ καλή απόδοση της Μένιας Καρύδα.
Cafe Ombrello ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ: (Χριστοδουλίδης) Ζουμπουλίδου (Τ/Φ), Καρύδα (Τ/Φ), Τσαχουρίδου 1, Κατσέλα, Μιχαηλίδου 1, Τσερέπη 2, Αλεξανδρίδου 4, Αθανασοπούλου 1, Αντωνίου, Αγγελίδου, Σαγρή, Μπουσμαλή 6, Μαστρογιάννη. 
Τα δεκάλεπτα: 2-5, 5-8, 9-11 (ημίχρ.), 11-14, 13-18, 14-20(τελικό σκορ).
Πέναλτι 0/1. Δίλεπτα: 0.
Παναθλητικός: (Νατσιόπουλος) Ράτσικα(τφ), Μενεσίδου 4,Πουγαρίδου 1, Σαββούλη, Σεμερτζίδου, Βασιλειάδου 2, Χρυσόμαλλου, Τσιτλακίδου 2, Ζάμπα, Ωραιοπούλου 2, Κωστοπούλου 2, Καραγιαννίδου.
Πέναλτι 2/2. Δίλεπτα: 1
Καλή η διαιτησια των Χαρίτσου-Θεοδοσίου του συνδέσμου Θεσσαλονίκης
http://www.aeppanorama.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου