Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Α2 Ανδρών βόρειος όμιλος: Αποτελέσματα και δηλώσεις

Από www.e-handball.gr

O Αρχέλαος Κατερίνης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπυ της 3ης αγωνιστικής με τον Ζαφειράκης Νάουσας.
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 32-24 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Τέο Παυλίδης: Αυτό που θα πρέπει να κατανοήσουν οι παίκτες μου είναι ότι θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και να δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Το σκορ πιστεύω ότι δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την δυναμική μας ως ομάδα, αλλά τα λάθη που σημειώσαμε στο β ημίχρονο ήταν σημαντικά και αδικαιολόγητα, ειδικά όταν αγωνιζόμασταν μ παίκτη παραπάνω. Οι προσθήκες έμπειρων παικτών στις τάξεις του Αρχελάου, τον καθιστούν ένα εκ των φαβορί της κατηγορίας για άνοδο στην Α1.
Γιώργος Καραδήμος: Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο αργήσαμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του Ζαφειράκη. Όμως στην επανάληψη είμαστε πολύ καλοί σ όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα να ανοίξουμε τη ψαλίδα της διαφοράς, φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι, αλλά δεν θα πρέπει όμως να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας , καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά.ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 21-26 ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Δημήτρης Παπακώστας: Για μια ακόμα φορά το παιχνίδι κερδήθηκε στην αποτελεσματική άμυνα που παρουσιάσαμε κυρίως στο Α ημίχρονο, δεχόμενοι μόλις 8 τέρματα. Στην επανάληψη δείξαμε κάποιες αδυναμίες , καταφέραμε όμως να διατηρήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη , απέναντι σε μια νεανική ομάδα, όπως αυτή των Γιαννιτσών, που έχει όλο το μέλλον μπροστά της.
ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 34-27 Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Στάθης Μπειλής: Ηταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας που συνοδεύτηκε από νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως τα Γιάννενα. Η αναμέτρηση πήγε καλά γι μας, είχαμε τα ηνία στο σκόρ από την αρχή, τα Γιάννενα μας απείλησαν γύρο στο 45λεπτό , όταν και έφεραν τη διαφορά στο γκόλ, εξέλιξη που δεν μας πτόησε, καθώς διαθέταμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να ξεφύγουμε εκ νέου στο σκόρ και να πάρουμε τη νίκη.
Γιάννης Καραμπίνας: Μπορεί στο τέλος να γίνω γραφικός, αλλά είναι γεγονός ότι για μια ακόμα φορά η διαιτησία (Μπουγιάκας-Χατζηπαναγιωτίδης) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Εμείς αγωνιστήκαμε με πολλές απουσίες (Χριστοδούλου Αχ, Χριστοδούλου Γ., Σκανδάλης και Γότσης) και βασιστήκαμε κυρίως σε νεαρούς αθλητές. Προσπαθούμε κάτω από αυτές τις δυσκολίες να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, χρειαζόμαστε περισσότεροι δουλειά, ώστε να καλύψουμε τα όποια κενά έχουν δημιουργηθεί
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 20-24 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κωστόπουλος Γιώργος: όταν υποτιμάς τον αντίπαλο και παρουσιάζεις χαλάρωση στο παιχνίδι σου, είναι επόμενο να τιμωρηθείς. Εκτός από όλα αυτά είχαμε την ατυχία να πέσουμε πάνω σ ένα εξαιρετικό Κουλούρη (τφ) που κράτησε την ομάδα του όρθια σε καίρια σημεία του παιχνιδιού. Παρ όλα αυτά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, 10 λεπτά πριν το φινάλε και ενώ ήμασταν ισόπαλοι, η πίεση και το άγχος που κατέλαβε τους νεαρούς αθλητές μας , ήταν καθοριστικοί παράγοντες για το υπόλοιπο του αγώνα. Για μας αυτή η ήττα ήταν πιο πολύ ένα καλό μάθημα για την συνέχεια του πρωτάθλημα.
Ιωάννης Τριβιζάς: Η Ομάδα ανέβηκε γι ένα ακόμα παιχνίδι με πολλές ελλείψεις αλλά η παρουσία του Ευγένιου Κουλούρη κάτω από τα δοκάρια έδωσε στην ομάδα την απαραίτητη ώθηση για να φτάσει στη νίκη. Σήμερα οι παίκτες μου κατέθεσαν όλες τις δυνάμεις τους και τη ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και επιβραβεύτηκαν με το τελικό αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε ρεπό ,όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε συγκεκριμένους τομείς.
ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΔΡΑΜΑ 86
2/12 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου