Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Στα μπαράζ για το final 6 οι έφηβοι του Κένταυρου

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Η πρώτη συμμετοχή της εφηβικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, στο πρωτάθλημα Χάντμπολ της Κεντρικής Ελλάδας, συνοδεύτηκε τόσο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και από την νικηφόρα πορεία της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι τα εφηβικά πρωταθλήματα του Χάντμπολ αφορούν τους γεννηθέντες το 1995 - 1997, ενώ μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες και αθλητές από την αμέσως μικρότερη ηλικιακή κατηγορία των Παίδων (γεννηθέντες 1998 - 1999). Η εφηβική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αν και είχε μόνο 8 έφηβους στη σύνθεσή της (και μόνο έναν γεννηθέντα το 1995) τα πήγε περίφημα στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας, σημειώνοντας το πιο κάτω αποτελέσματα:
Κένταυρος Αγριάς - Φθία Λαμίας 28 – 15
Φθία Λαμίας- Κένταυρος Αγριάς 20 – 21
Κένταυρος Αγριάς - Εύρυτος Βόλου 29 – 19
Εύρυτος Βόλου - Κένταυρος Αγριάς 22 - 23.
Η ομάδα της Αγριάς, υπό την τεχνική καθοδήγηση των Κρατήρα και Αθανασαράκη πέτυχε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με 4 νίκες σε 4 αγώνες, σημειώνοντας 101 τέρματα και δεχόμενη 76. Να σημειώσουμε ότι για λόγους τραυματισμών η ομάδα στερήθηκε των υπηρεσιών 3 πολύτιμων παικτών: Λαγδός, Δαβιτήδης, Τσουρές Στέφανος.
Τώρα η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ, που θα γίνει την Κυριακή 16 Μαρτίου, στις 16.30, στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας, την αντίστοιχη ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, που κατέλαβε την τρίτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Κεντρικής Μακεδονίας. Η αποστολή είναι δύσκολη απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς, θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Να σημειώσουμε ότι ο νικητής του αγώνα μπαράζ, θα συνεχίσει στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων.
Οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς που αγωνίσθηκαν στην εφηβική ομάδα και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κεντρικής Ελλάδας είναι οι:
Μπουργάνης Κώστας (4 συμμετοχές, τερματοφύλακας)
Καρατοσίδης Κυριάκος (3 συμμετοχές., τερματοφύλακας)
Μιμίκος Κώστας (4 συμμετοχές., 16 τέρματα)
Ανδρέου Ορφέας (4 συμμετοχές, 31 τέρματα)
Αθανασάκης Γιώργος (4 συμμετοχές, 3 τέρματα)
Μούτος Αποστόλης (4 συμμετοχές, 5 τέρματα)
Σίμος Ηρακλής (3 συμμετοχές, 3 τέρματα)
Μαργώνης Δημήτρης (4 συμμετοχές, 9 τέρματα)
Ίλσι Πέτρος (1 συμμετοχή)
Κασσαβέτης Δημήτρης (4 συμμετοχές, 6 τέρματα)
Σκούκα Ντόναλντ (4 συμμετοχές, 2 τέρματα)
Τσουρές Νίκος (4 συμμετοχές, 1 τέρμα)
Τζήμας Νίκος (3 συμμετοχές, 3 τέρματα)
Μάνο Αλέξανδρος (4 συμμετοχές, 16 τέρματα)
Πλάχα Ρονάλντο (2 συμμετοχές, 6 τέρματα)
Μπάτρας Αχιλλέας (1 συμμετοχή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου