Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μήνυμα ζωής από τον Πανσερραϊκό

 
Το νερό δεν είναι μόνο ένας πόρος, είναι μια πηγή ζωής. Συμμεριζόμαστε όλοι την ευθύνη να εξασφαλίζουμε μια υγιή, ασφαλή και βιώσιμη παροχή νερού για τις κοινωνίες... μας, το περιβάλλον και την οικονομία – η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από αυτό.
Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, τον Δεκέμβριο του 2003, ανακήρυξε τα έτη 2005-2015 ως έτη δράσης για το «Νερό για τη Ζωή». Πρωταρχικός στόχος είναι να προωθηθούν οι προσπάθειες για να εκπληρωθούν οι διεθνείς
δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για το νερό και τα θέματα που σχετίζονται με το νερό έως το 2015.
Οι δεσμεύσεις αυτές περιλαμβάνουν κυρίως τις δυναμικές ενέργειες για τη μείωση κατά το ήμισυ του ποσοστού των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό μέχρι το 2015 και να σταματήσει η αλόγιστη εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων.
Ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ HANDBALL είναι η πρώτη ομάδα χειροσφαίρισης στην Ελλάδα που έχει στην φανέλα της το σήμα “WATER FOR LIFE” 2005-2015 εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο και βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι σε όλο τον αγώνα που γίνεται για να υλοποιηθούν οι παραπάνω στόχοι. Όπως αγωνίζονται οι ομάδες στις αθλητικές τους δραστηριότητες με πάθος κ πείσμα για την νίκη, έτσι θα πρέπει και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Θα πρέπει επίσης να διδάξουμε κ στα παιδιά μας πόσο σημαντική είναι αυτήν η προσπάθεια και πόσο θα πρέπει κ αυτά με τον α και β τρόπο να βοηθήσουν με τις προσωπικές τους ενέργειες.
Με εκτίμηση
Lions Handball Panserraikos
Lions Handball Academy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου