Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Το Χάντμπολ της ΑΕΚ κράτησε την σπίθα αναμμένη!»

Πηγή: http://www.sportdog.gr/
 
Ευχαριστήρια δήλωση για τον κόσμο της ΑΕΚ έκανε ο πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου, Δημήτρης Λαζόπουλος.
Ο πρόεδρος της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Δημήτρης Λαζόπουλος με δήλωση του θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μαζική του παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου και υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
«Αν και πέρασαν λίγες ημέρες από τον τελικό, νιώθω πως πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κόσμο για την προσέλευση, το πάθος και την ευπρεπή συμπεριφορά που έδειξε. Οι 4.000 θεατές προκάλεσαν αίσθηση και έκαναν ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε αγώνα χάντμπολ. Αλλά να ξέρουν όλοι πως θα κρατήσει λίγο αυτό το ρεκόρ, καθώς στο φινάλε του πρωταθλήματος ο κόσμος της ΑΕΚ θα το καταρρίψει και πιστεύω πως θα είναι οι διπλάσιοι.
Από την πλευρά μου, επιθυμώ να μονιμοποιηθεί η συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα. Πιστεύω, ότι από τη νέα σεζόν θα υπάρχει συνεχώς πολύς κόσμος δίπλα στην ομάδα και εμείς ως διοίκηση θα φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε, είναι μοναδική η σχέση των παικτών της ομάδας με τον κόσμο. Οι παίκτες ήταν εκστασιασμένοι στον τελικό και δεν ξέρω να υπάρχουν πουθενά παρόμοιες καταστάσεις, με τους παίκτες να τραγουδούν συνθήματα.
Θα μου άρεσε να γιορτάσει όλο το σωματείο ενωμένο και την επόμενη επιτυχία σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Εμείς προσπαθούμε και για τον τρέχον, αλλά και για τον επόμενο χρόνο να κρατήσουμε τη σπίθα αναμμένη. Αυτή η σπίθα να γίνει φλόγα και μετά να γίνει φωτιά με την επιστροφή της ομάδας ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική. Πρέπει όλοι να θυμούνται, ότι ένα μικρό τμήμα παρέδιδε μαθήματα σε όλους τους οπαδούς και κρατούσε τη φλόγα αναμμένη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου