Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Διαλύει τμήματα και απέχει από την ΓΣ η Αλκυών Δρεπάνου

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Την επιστολή της προς την ΟΧΕ δημοσιοποίησε η Αλκυών Δρεπάνου, με την οποία γνωστοποιεί την διάλυση των περισσότερων τμημάτων χειροσφαίρισης του συλλόγου, όπως και την απόφαση του ΔΣ για αποχή από την επερχόμενη ΓΣ της ομοσπονδίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Κύριε πρόεδρε της ΟΧΕ ,
Με λύπη σας γνωρίζουμε , κάποιες αποφάσεις του Δ. Σ. του Συλλόγου μας , για το τμήμα της χειροσφαίρισης .
1) Αποφασίσαμε να ΑΠΕΧΟΥΜΕ από την τακτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας , που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Μαρτίου
2014 στη Θεσ/νίκη , για λόγους διαμαρτυρίας .
Για το λόγο αυτό ανακαλούμε τους αντιπροσώπους μας .
Το Σύλλογο μας εκπροσωπεί βάσει καταστατικού ο Πρόεδρος μας κος Μπαλαμός Αντώνιος . Η ανάκληση των αντιπροσώπων μας , είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας , όπως και η ΑΠΟΧΗ από τη γενική συνέλευση .
# Διαμαρτυρόμαστε και δεν θέλουμε να ψηφίσουμε τους απολογισμούς της ΟΧΕ , διότι δεν συμφωνούμε με την πολιτική που έχει φέρει τα σωματεία σε διάλυση , όπως και το δικό μας , που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση.
2) Με απόφαση μας , διαλύουμε το γυναικείο τμήμα και αρκετά τμήματα από τις ηλικιακές κατηγορίες, διότι αδυνατούμε να τα συντηρήσουμε .
3) Η αντρική ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄ εθνική κατηγορία, συντηρείται από τους βετεράνους αθλητές της, που πληρώνουν τα πάντα από την τσέπη τους ( διαιτητές – κριτές – γιατρούς – βενζίνες για τα ΙΧ τους , που μετακινούνται για τους αγώνες – και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους άτυχους που θα τραυματιστούν σε κάποιο αγώνα ) , κι όλα αυτά για να κάνουν αυτό που αγαπούν.
Περιττό να πούμε , ότι δεν υπάρχει προπονητής , διότι δεν υπάρχουν χρήματα για να του δοθούν .4) Οι αποφάσεις μας , θα δημοσιευτούν στον Τύπο , αν και γνωρίζουμε ότι κανένας δεν θα ενδιαφερθεί ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου