Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Λαμπρή εκδήλωση για την ΑΕΠ Πανόραμα

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "ΠΑΝΟΡΑΜΑ", η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Σε μια λαμπερή και ζεστή εκδήλωση ο σύλλογός είχε τη χαρά να γιορτάσει ταυτόχρονα τη συμπλήρωση 5 χρόνων ζωής και αθλητικής δραστηριότητας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και να παρουσιάσει τους χορηγούς του που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν όλοι και όλες οι αθλητές/τριες των τμημάτων μαζί με τους γονείς τους, το προπονητικό τιμ, οι παράγοντες της ομάδας και την τίμησαν με την παρουσία τους οι επίσημοι καλεσμενοι. Την εκδήλωση προλόγισαν ο δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος 
Καϊτεζίδης και η βουλευτής Β΄Θεσ/νικης κ. Σταυρούλα Ξουλίδου. Παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου κ. Δωρής Σωκράτης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσίγκρος Γεώργιος, ,ο πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχ/σης Αθλητισμού Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Καρτάλης Ιωάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κεδίκογλου Γεώργιος, Τσογκαρλίδης Πάρης, Λειβαδοπούλου Δόμνα, Αγγελινούδης Βάγιος, Ταραλάϊκου Ελευθερία και τοπικός σύμβουλος κύριος Γκένος Πολυχρόνης. Από τους ανθρώπους της χειροσφαίρισης το παρόν έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Απόστολος Αποστολίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Σαουλίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΧΘ κ.Πετρίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΧΘ κ. Μαυρίδης, ο κ. Μιχάλης Αντωνιάδης από το Σ.Κ.Σ.Κωνσταντινουπολιτών, οι προπονητές κ. Γούσιος και κ. Μπουμπάκης και απέστειλε χαιρετισμό ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος.
Ήταν επίσης παρόντες οι χορηγοί της φετινής χρονιάς με την συμπαράσταση και την υποστήριξή των οποίων συνεχίζεται η προσπάθεια σε ένα αναιμικό οικονομικό περιβάλλον για όλον τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η προσφορά των χορηγών του συλλόγου στη σημερινή συγκυρία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική αξία. Η Α.Ε.Π. ΠΑΝΟΡΑΜΑ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους παρουσίασε και τίμησε με αναμνηστικά τους:
κ. Κεντεποζίδη για τη χορηγία ονομασίας του γυναικείου τμήματος από το All Day Beach Bar PASTAZI, τον μέγα χορηγό κ. Λειβαδόπουλο της ALBUS, το μέγα χορηγό κ. Ακριτίδη της Cartech, το μέγα χορηγό Καφέ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, τον επίσημο χορηγό κ. Νταμπίζα, τον επίσημο χορηγό κ. Κουϊμτσίδη της Michael Kors, τον επίσημο υποστηρικτή κ. Χρυσοχού του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών School Bus, τον επίσημο υποστηρικτή κ. Βαλσαμάκη από το βιβλιοπωλείο "Αρίστος", τον επίσημο υποστηρικτή κ. Τσιτινίδη από το συνεργείο αυτοκινήτων Τ&Τ, τον επίσημο υποστηρικτή κ. Τσιτσιρίγκο από το κρεοπωλείο "Άριστο", τον επίσημο υποστηρικτή το εδεσματοπωλείο ΜΑΡΤΙΛΟ, τον επίσημο υποστηρικτή κρεοπωλείο "Τα ντόπια", τον επίσημο υποστηρικτή γυμναστήριο BUDO, τον επίσημο υποστηρικτή κ. Παράδα από το γυμναστήριο SPORT CLUB, τον επίσημο υποστηρικτή ορθοπεδικό ιατρό κ. Τερζίδη, τον επίσημο υποστηρικτή φυσιοθεραπευτή κ. Ρούκα, την επίσημο υποστηρικτή ιατρό ΩΡΛ κ. Ουζουνίδου, την επίσημο υποστηρικτή κ. Γκουγκλέρη απο το φαρμακείο ΓΚΟΥΓΚΛΕΡΗ, τον επίσημο υποστηρικτή Φαρμακείο Ανδρεάδη, τον επίσημο υποστηρικτή επιχείρηση ΣΤΑΜΠΟΜΑΝΙΑ, τον επίσημο υποστηρικτή κ. Φωτιάδη από τη Σχολή Οδηγών ΦΩΤΙΑΔΗ, την επίσημο υποστηρικτή κ. Θεοδωρίδου από την επιχείρηση οργάνωσης τελετών και γάμων HAPPY MOMENTS, τον επίσημο υποστηρικτή κ. Παναγιωτίδη από το Ξενοδοχείο ΠΑΝΟΡΑΜΑ Asteria, τον επίσημο υποστηρικτή επιχείρηση καθαρισμού χαλιών ATLANTIS, τον επίσημο υποστηρικτή betting advise BETmixers.NET, τον επίσημο υποστηρικτή εστιατόριο ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ, τον επίσημο υποστηρικτή Super Market Μασούτη και τους χορηγούς επικοινωνίας αθλητική εφημερίδα Metro Sport και το αθλητικό ραδιόφωνο Metropolis 95,5.
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στο Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Καϊτεζίδη, ο οποίος στήριξε τη χειροσφαίριση στο Πανόραμα από το ξεκίνημά της και με προσωπική του συμβολή θα ενταχθεί η χειροσφαίριση στο κλειστό γυμναστήριο που θα κατασκευαστεί στο Χορτιάτη. Ακόμη, από το 2014 με απόφαση του δημάρχου και τη συνεισφορά του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού κ. Δωρή Σωκράτη, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πανοράματος θα φιλοξενεί τους αγώνες χειροσφαίρισης του συλλόγου.
Κλείνοντας να πούμε ότι το φλουρί της βασιλόπιτας το έτυχαν οι αθλήτριες του τμήματος μίνι κοριτσιών, ένας καλός οιωνός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου