Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Επιστολή κόλαφος του Αργολικού με σημαντική αποκάλυψη




 
Με δελτίο τύπου ο Αργολικός, γνωστοποιεί την επιστολή προς την ΟΧΕ που υπογράφει ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Μ. Αντώνογλου και αναφέρεται στην διάλυση των τμημάτων χάντμπολ του συλλόγου και την επικείμενη ΓΣ της ΟΧΕ, προβαίνοντας σε μια σημαντική αποκάλυψη όσον αφορά τις εκπροσωπήσεις, που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Η επιστολή έχει ως εξής:"κ. πρόεδρε ,
Με βαθιά λύπη σας γνωρίζουμε κάποιες αποφάσεις του Δ. Σ. του Συλλόγου μας για το τμήμα της χειροσφαίρισης :
1) Αποφασίσαμε να απέχουμε από την τακτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας ( ΟΧΕ ) , που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στην Θεσ/νίκη , για λόγους διαμαρτυρίας .
Για το λόγο αυτό με απόφαση του Δ. Σ. του Συλλόγου μας ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ τον αναπληρωματικό αντιπρόσωπο που αναγράφεται στον κατάλογο σωματείων και αντιπροσώπων με δικαίωμα ψήφου με το όνομα ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ , η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ του Συλλόγου μας , και παρακαλούμε να τη διαγράψετε από τον παραπάνω κατάλογο. Τον ΑΡΓΟΛΙΚΟ Γ. Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ εκπροσωπεί σε όλες τις εκδηλώσεις του ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κος Αντώνογλου Μιχαήλ .
# Διαμαρτυρόμαστε και δεν θέλουμε να ψηφίσουμε τους απολογισμούς της ΟΧΕ :
α) το διοικητικό , διότι η πολιτική που ακολουθείται θεωρούμε ότι πλήττει τα σωματεία ( απόδειξη , ότι κάθε χρόνο διαλύονται αρκετά σωματεία , κι όπως όλα δείχνουν , έφθασε και η σειρά μας ) .
και β) με τον οικονομικό δεν συμφωνούμε , αφού τα σωματεία δεν υπάρχουμε πουθενά ( για την ακρίβεια υπάρχουμε μόνο για να πληρώνουμε ) . Χωρίς οδοιπορικά κύριοι πρωτάθλημα δεν γίνεται . Να πληρώνουν τα σωματεία διαιτητές – κριτές – γιατρούς κλπ. Αυτό είναι πολυτέλεια , δυσβάστακτη για μας . Είναι ΑΚΡΙΒΟ ΧΟΜΠΥ .
2) Διατηρούμε μία μικρή επιφύλαξη , σε περίπτωση ΑΛΛΑΓΗΣ της πολιτικής του Δ. Σ. της ΟΧΕ υπέρ των σωματείων , τότε , ίσως επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας , διότι αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε γι ΄αυτό το άθλημα , το οποίο υπηρετούμε πιστά 30 χρόνια , με μεγάλη οικονομική αιμορραγία από μας , χωρίς αντίκρισμα .
3) Αλλά μέχρι τότε , αποφασίσαμε την οριστική διάλυση του αντρικού τμήματος της χειροσφαίρισης .
4) Αποφασίσαμε την διάλυση των τμημάτων ηλικιακών κατηγοριών ; παίδων – παμπαίδων , κορασίδων – παγκορασίδων .
5) Ζητιανεύοντας κάποια χρήματα ( κάτι που μας προσβάλλει πλέον ) προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ομάδα νεανίδων που έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει στην τελική φάση .
6) Το ίδιο ισχύει και για την γυναικεία ομάδα που ενδέχεται να μην αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α 2 εθνικής κατηγορίας .
Σημειωτέον , ότι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας δεν αμείβεται , αλλά πληρώνει ο ίδιος τη βενζίνη για να πηγαίνει στις προπονήσεις από το Δρέπανο στο Ναύπλιο ( 12 χιλ. )
# περιττό να πούμε , ότι δεν υπάρχει άλλος προπονητής στο τμήμα χειροσφαίρισης λόγω έλλειψης χρημάτων .
7) Οι αποφάσεις αυτές θα δημοσιοποιηθούν στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο , και χάριν της δημοκρατικής δεοντολογίας ζητάμε να δημοσιευτούν και στο σάιτ της ομοσπονδίας ,εφ΄ όσον είμαστε επίσημο μέλος της ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου