Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Εύκολο απόγευμα για τον ΔΙΚΕΑΣ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Ο ΔΙΚΕ.ΑΣ. συνέχισε τα θετικά του αποτελέσματα με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας επικράτησε του Ολυμπιακού Κερατσινίου με 28-21, για τη 12η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας ανδρών (νότιος όμιλος).
Ο Ολυμπιακός που είχε κερδίσει εντός έδρας τον ΔΙΚΕ.ΑΣ. στο πρώτο γύρω, μπήκε κάπως μουδιασμένος στο παιχνίδι, γεγονός που εκμεταλευτηκε η ομάδα του Θεόδωρου Γκίνη και με καλή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις, δημιούργησε μία διαφορά 7 γκολ την οποία κράτησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο (17-10). Στο δεύτερο ημίχρονο και για την ακρίβεια τα
τελευταία 20’ λεπτά, ο ΔΙΚΕ.ΑΣ. χρησιμοποίησε και 4 παίχτες από την παιδική του ομάδα οι οποίοι άφησαν καλή εντύπωση, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 28-21.
ΔΙΚΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 28:21
Α.Σ.Ν.Ι. ΔΙΚΕ.ΑΣ. : (ΓΚΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ) ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ, ΑΡΖΟΓΛΟΥ(2), ΖΑΧΑΡΗΣ(3), ΦΛΩΡΟΣ, ΞΥΧΑΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΕ(3), ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΧΛΕΡΗΣ(3), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ(7), ΦΙΛΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΡΕΤΑΣ(5), ΜΠΑΓΙΑΣ, ΧΕΛΙΩΤΗΣ(2), ΛΙΟΛΙΟΣ(1), ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Μ.(2)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : (ΤΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ΡΑΣΠΙΤΣΟΣ, ΜΑΡΟΥΔΑΣ(3), ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ(2), ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ(2), ΚΟΥΛΑΚΑΡΗΣ(5), JYRGEST, ΠΕΤΡΑΚΟΣ(2), ΑΓΟΡΟΣ(1), ΡΗΓΑΚΗΣ(3), ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ΛΟΠΑΡΝΑΚΗΣ(1), ΜΑΤΘΙΑΔΗΣ(2), ΜΠΑΝΙΑΣ, ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΤΣΑΜΟΣ,ΚΟΥΤΣΟΣ
ΔΙΛΕΠΤΑ : 1/1
ΠΕΝΑΛΤΙ 2/2 – 0/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου