Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Κομβικό το παιχνίδι με τα Βριλήσσια για τον Πήγασο

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Τα Βριλήσσια υποδέχεται το Σάββατο ο Πήγασος Αιγίου, στο πρώτο από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του Κώστα Χατζηκωνσταντίνου στην έδρα της, με αντιπάλους κατά σειρά την Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων, τον ΔΙΚΕΑΣ και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, από την αξιοποίηση της έδρας θα κριθεί το μέλλον του συλλόγου του Αιγίου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν ακράδαντα ότι η άνοδος στην Α1 εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια των παικτών του αν αξιοποιήσει στο έπακρο τη δύναμη της έδρας και στη συνέχεια, στα δύο δύσκολα παιχνίδια που απομένουν επί αθηναϊκού εδάφους, κάνει ισάριθμα «διπλά» σε Νίκαια και Νέα Φιλαδέλφεια, με αντιπάλους Άρη και Ιωνικό αντίστοιχα. Ο προπονητής του Πήγασου Κ. Χατζηκωνσταντίνου ανέφερε σχετικά:
"Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος κάνουμε... ταμείο. Το μυαλό και το βλέμμα όλων στρέφεται στο Σαββατιάτικο (22/3) ματς με τα επικίνδυνα Βριλήσσια και όταν, με το καλό, ολοκληρωθεί θα μας απασχολήσει ο επόμενος αντίπαλος. Το μεγάλο ματς θα αρχίσει στις 5.30μ.μ. και ο κόσμος αξίζει τον κόπο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, σε αυτή την υπερπροσπάθεια που καλείται να κάνει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου