Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εύκολη νίκη του Παναιτωλικού στις γυναίκες

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Την 3η νίκη τους σε 4 αγώνες πέτυχαν τα κορίτσια της ομάδας χάντμπολ γυναικών του Παναιτωλικού, το απόγευμα της Κυριακής 8/12 στο Αγρίνιο απέναντι στον Κένταυρο Αγριάς Βόλου με σκορ 22-11.
Ο αγώνας δεν προσφερόταν για συμπεράσματα μιας και ο Παναιτωλικός έπαιξε με αρκετές ελλείψεις, αφού Δήμου, Μαντέλλου, Μάνθου, Τζαμαλή, Λουμπαρδιά και Μαυρομμάτη απουσίασαν για διάφορους λόγους.
Κέρδος οι δυο βαθμοί που φέρνουν τον Παναιτωλικό στην 2η θέση της βαθμολογίας και του δίνουν ψυχολογική τόνωση για την δύσκολη συνέχεια.Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ραμμόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, δοκίμασε αρκετά σχήματα ενόψει των δυο σημαντικότατων αγώνων που ακολουθούν με Αναγέννηση Βύρωνα (εκτός έδρας την Κυριακή 15/12) και το μεγάλο ματς με την Προσοτσάνη Δράμας για το Κύπελλο Ελλάδος την Κυριακή 22/12 στο Αγρίνιο.
Άψογη η διαιτησία των κ.κ. Κολλάρου Χρήστου και Τσακανίκα Χρήστου από την Πάτρα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ (ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) : Αργύρη, Στιβανάκη, Κορομηλά (4), Ευστρατίου, Αγγέλη Δ., Αγγέλη Ε., Κραμποκούκη (12), Θεοδώρου, Σκοτίδα, Gorani, Σωτηρίου (1), Κουτσαυτοπούλου, Κοκώνη (5).
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (Πασχαλίδης Δ.): Κυριακού, Βλάχου, Σισμανίδου (5), Ρεντινιώτη, Σιρανίδου, Μεκάση (1), Σταμοπούλου (5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου