Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ισόπαλοι Κοζάνη και Φιλώτας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Μετά την νίκη 10-0 επί του Φαίακα λόγω μη προσέλευσης την προηγούμενη αγωνιστική, με μια απρόσμενη ισοπαλία 26-26 έληξε ο αγώνας μεταξύ της γυναικείας ομάδας του Φιλώτα Μ.Π.Σ. και του Α.Ο. Κοζάνης στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 7/12 στο κλειστό γήπεδο της Κοζάνης. Αν και ήταν σε γενικές γραμμές ήταν ένας χαμηλής έντασης αγώνας δεν έλειψαν οι δυνατές φάσεις και οι σκληρές μονομαχίες ιδίως στο 2ο ημίχρονο.
Από την αρχή το παιχνίδι ξεκίνησε ισόπαλο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 5ο λεπτό στο 2-2. Ο τραυματισμός στο κεφάλι μετά από πολύ δυνατό σουτ, της τερματοφύλακα του Φιλώτα, Μπάντη Θ. και η αποχώρηση της στο 6ο λεπτό αποδιοργάνωσε την άμυνα και την ψυχολογία των φιλοξενούμενων. Αυτή ήταν και η ευκαιρία που περίμεναν οι Κοζανίτισες οι οποίες με αιχμή του δόρατος την Γκουζγκούνη Α. έκαναν πολύ γρήγορα το +2 .Γρήγορα όμως η ομάδα του Φιλώτα συνήλθε από το σοκ με τις παίχτριες να βρίσκουν τον ρυθμό τους στην άμυνα, χωρίς όμως ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επίθεση. Έτσι ο Α.Ο. Κοζάνης κατάφερε να διατηρήσει το +2 σε όλο το ημίχρονο με το σκορ να διαμορφώνεται στο 14-12.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ όλοι περίμεναν ένα Φιλώτα πιο αποφασισμένο, όλοι είδαν μια νωχελική και κουρασμένη ομάδα. Η εικόνα αυτή έδωσε θάρρος στον καταβεβλημένο από κούραση και έλλειψη αλλαγών Α.Ο. Κοζάνης ο οποίος σχετικά εύκολα διεύρυνε την διαφορά στο +3 στο 40ο λεπτό. Διακρίνοντας αυτό το κλίμα η τεχνικός Λιότκα Θ. προχώρησε σε ευρείες αλλαγές χρησιμοποιώντας ένα μικτό σχήμα από τις νεότερες και παλαιότερες αθλήτριες της με θετικά αποτελέσματα. 
Γρήγορα η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και ένταση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχος να μείνει από ανάσες και η αλλαγή της διάταξης της άμυνας σε 5+1 στην Γκουζγκούνη έκοψε τα φτερά στον Α.Ο. Κοζάνης και έκανε την ανατροπή στο σκορ στο 46ο λεπτό. Ένα άτυχο δίλεπτο στο 58ο λεπτό για την ομάδα του Φιλώτα και ένα χαμένο πέναλτι ήταν αρκετά για λήξει ισοπαλία το παιχνίδι με σκορ 26-26. 
Διαιτητές αγώνα ήταν οι Γιάννου Σ. και Τέμης Γ. από την Πτολεμαΐδα οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του, για την εμφάνιση τους και ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο. Κοζάνης για την φιλοξενία της.
Α.Ο. Κοζάνης : (Μιχαηλίδης Α.- Αποστολίδου Π.) Στάμου Β. (6), Γκουζγκούνη Α. (8), Γάτα Δ. (2),Tσιμπερδώνη Δ., Τσαμπούρη Μ., Ταρνανίδου Μ. (6), Παπαντωνίου Θ. (3), Γκούντιου Ε. (1), Τσαπατώρη Μ., Γκούντιου Ο., Κούρα Ι., Σαββούδη Δ.
Δίλεπτες: 4 Πέναλτι: 4/4
Φιλώτας Μ.Π.Σ. : (Λιότσκα Θ.- Κούπας Δ.) Μπάντη Ε., Παραστατίδου Σ., Φυλάκη Φ. (2), Καραπάση Ε. (1), Τσερέπη Δ., Γκάτσιου Α. (5), Κατωτοικίδου Α. (5), Μητκάνη Κ. (4), Στρατάκη Ε. (5), Χαριτοπούλου Ο. (4), Χατζηιωάννου Χ., Ζαρογιάννη Ζ., Κιοσέ Μ., Κιοσέ Δ., Τραγαράκη Ε., Τετεδάκη Χ.
Δίλεπτες: 1 Πέναλτι: 3/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου