Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θέλουν Γεωργιάδη για προπονητή στον ΠΑΟΚ

Πηγή: www.paok24.com
 
Του Ηλία Τάταλα
Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επιδιώκει η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ να καλύψει το κενό της τεχνικής ηγεσίας, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο 40χρονος τεχνικός, με θητεία στους πάγκους του ΓΑΣ Κιλκίς, του Αερωπού αλλά και των Εθνικών ομάδων ανδρών (2011), παίδων (2007-09, σήμερα) και εφήβων (2009-11), θεωρείται ως ο ιδανικός για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.
Το κύριο προσόν του είναι ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο της δυνατότητες των παικτών του, παίρνοντας από αυτούς το 100% και η απόδειξη γι΄ αυτό είναι η πορεία των ομάδων που κοουτσάρισε τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον ο Γεωργιάδης είναι κατάλληλος διότι έχει τη φιλοδοξία να φτιάξει μία ομάδα τίτλων και στη Βόρεια Ελλάδα ο μόνος σύλλογος που μπορεί να έχει αυτό το ρόλο, είναι ο ΠΑΟΚ.
Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, ανασταλτικό ρόλο παίζει ο δεσμός του τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τους παίκτες του ΓΑΣ Κιλκίς. Ωστόσο η πίεση από πλευράς ΠΑΟΚ για να αναλάβει από τώρα την ομάδα είναι ιδιαίτερα έντονη, αφού σκοπός των ανθρώπων του Δικέφαλου είναι να υπάρξει σύντομα ένας προγραμματισμός, που την επόμενη σεζόν θα καταστήσει την ομάδα πρωταγωνίστρια και πάλι.
Ουσιαστικά, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι με τον Γεωργιάδη στον πάγκο μπαίνουν οι βάσεις ώστε να ισχυροποιηθεί και πάλι η ομάδα, γνωρίζοντας βέβαια, ότι η φετινή σεζόν μοιάζει σχεδόν χαμένη, λόγω του πρόωρου αποκλεισμού από το Κύπελλο και των ηττών που άφησαν πίσω τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις επαφές μεταξύ Γεωργιάδη και ΠΑΟΚ ήδη έχει ενημερωθεί η διοίκηση του ΓΑΣ Κιλκίς, η οποία έχει ανάψει το πράσινο φως. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είχε συνομιλίες με άλλον υποψήφιο, ενώ οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου