Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Οι κλήσεις της Εθνικής χάντμπολ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου

Πηγή: http://www.sport-fm.gr
Ο προπονητής της Εθνικής χάντμπολ των ανδρών, Γιώργος Κρανάκης, ανακοίνωσε τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία και τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.
 
Τους 21 αθλητές που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ των ανδρών για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 ανακοίνωσε ο Γιώργος Κρανάκης.
Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι: Διονύσης Γεωργιάδης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Δημήτρης Καφφάτος, Κώστας Γιαννόπουλος, Τάσος Παπαδιονυσίου, Γρηγόρης Σανίκης , Αλέξης Αλβανός (ΑΕΚ), Νίκος Λοϊζος , Σωτήρης Μαραγκός, Γιώργος Μαστορογιάννης (Διομήδης Άργους), Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Απόστολος Παλάσκας, Θόδωρος Πετρίδης (ΠΑΟΚ), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς), Αντώνης Λεωνίδας (Αναγέννηση Βύρωνα), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Έμπορ Ρόστοκ- Γερμανία), Δημήτρης Τζιμούρτος (Άιντραχτ Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Νίκος Τζούφρας (Άιντραχτ Χιλβτεσχάιμ- Γερμανία), Θόδωρος Ευαγγελίδης (Σβερίν- Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Σααρλούις- Γερμανία).
Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αρχίσει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013.Η ομάδα θα καταλύσει στην Περαία Θεσσαλονίκης και θα προπονείται στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα.
Η Ελλάδα έχει τέσσερα επίσημα παιχνίδια μέσα σε 10 ημέρες και συγκεκριμένα με το Ισραήλ στις 2 (εκτός) και 5 (εντός) Ιανουαρίου, με την Ολλανδία (εντός) στις 8 Ιανουαρίου και με το Βέλγιο εκτός έδρας στις 11 Ιανουαρίου για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου