Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αυλαία της 9ης αγωνιστικής με Δούκας - ΑΕΚ (18:00 ΟΤΕ TV)

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του 1ου γύρου στην Α1 Ανδρών με τις 12 ομάδες της κατηγορίας να μπαίνουν στην τελική ευθεία, αφού θα δώσουν τρεις αγώνες σε 8 ημέρες, πριν φύγει το 2013 για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής χειμώνα.
Η 9η αγωνιστική ξεκινάει αύριο (18:00- OTE TV), με ένα μεγάλο ντέρμπι αυτό του Δούκα με την ΑΕΚ στο κλειστό του Βύρωνα. Μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της τετράδας. Η σύλλογος των «εκπαιδευτηρίων» είναι ο πιο φορμαρισμένος στην Α1 Ανδρών με έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ είναι η πιο σταθερή και η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη δεν θα έχει τους τραυματίες Ζαλώνη και Τόμπρο, ενώ ο Γιάννης 
Αρβανίτης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος θα λείψει για ένα μήνα.
Όσον αφορά την προϊστορία η «ένωση» υπερτερεί, αφού σε 10 ματς με γηπεδούχο τον Δούκα, έχει 5 νίκες σε σχέση με την ομάδα του Αμαρουσίου που έχει 3 νίκες, ενώ δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι η ΑΕΚ είναι αήττητη στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια μετρώντας 4 νίκες- 1 ισοπαλία.
«Να εκμεταλλευτούμε την άμυνα μας»
Ο αρχηγός του Δούκα Νίκος Μουντζουρίδης σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο. Ξέρουμε την διαφορά δυναμικότητας όσον αφορά τα ρόστερ των δύο ομάδων. Είναι ωραίο να παίζεις με τέτοιες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον Ράκσεβιτς και να μην δεχθούμε το εύκολο γκολ, ενώ από την πλευρά μας θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την άμυνα μας και τους αιφνιδιασμούς».
«Χρειάζεται προσοχή»
Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης υπογράμμισε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Ομοσπονδίας: «Είναι ένα ντέρμπι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διεκδικεί την είσοδό της στην τετράδα της Α1 Ανδρών. Θεωρώ ότι αν είμαστε καλά και σοβαροί θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή αν δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου