Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτή χάντμπολ στα Βριλήσσια

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Στο κλειστό στολισμένο γυμναστήριο Βριλησσίων, ο Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων πραγματοποίησε το 1ο Τουρνουά χάντμπολ για τα δημοτικά σχολεία της περιοχής. Περίπου 400 παιδιά έδωσαν το παρόν, έπαιξαν και διασκέδασαν. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της περιοχής Κώστας Κότσιρας και οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων ανάπτυξης , οι προπονητές των Ηλικιακών τμημάτων του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων, Σωτήρης Τοντόροβιτς, Μαίρη Ταράση και Ελμίνα Παππά. Παρόντες φυσικά ήταν και οι υπεύθυνοι των Ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου οι οποίοι και διοργάνωσαν το Τουρνουά αυτό, οι Δημήτρης Κοτσιώνης, Άκης Βαλαβάνης και Παναγιώτης Ζωγραφίδης.
Εντυπωσιακό ήταν το πλήθος γονέων-εθελοντών που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έτσι ώστε τα παιδιά να παίξουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν ένα όμορφο και αθλητικό πρωινό γνωρίζοντας τα μυστικά και τις ομορφιές του αθλήματος.
Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων Τάσος Δημητρίου, ο οποίος στήριξε όλη αυτή την προσπάθεια. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, δίνοντας σε κάθε μία από αυτές το όνομα που εκείνα επέλεξαν και έπαιξαν κατά ηλικίες. Κάθε ομάδα αγωνίστηκε 5 φορές και το πάθος και ο ενθουσιασμός ήταν φανερά στα παιδικά τους πρόσωπα.
Διαιτητές στα «αγώνες» ήταν αθλήτριες και αθλητές του χάντμπολ από διάφορες ομάδες της Αττικής.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση που είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές μαζί με τους προπονητές και αρκετά παιδάκια έφυγαν με μπάλες του χάντμπολ καθώς και μπλουζάκια του συλλόγου, ενώ σε όλους μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Στην έξοδο είχε στηθεί μπουφές, όπου αθλητές των Ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου, πρόσφεραν πίτσες, χυμούς και νερά σε κάθε παιδί.
Ήταν μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη γιορτή του χάντμπολ, που την χάρηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Η συμμετοχή των Παιδιών, γονέων και φιλάθλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ικανοποιώντας τον σκοπό που διοργανώθηκε αυτό το Τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου