Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αναγέννηση Βύρωνα για την Α1 Ανδρών ολοκληρώνεται αύριο η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» θέλει την νίκη για να επιστρέψει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο που αν και νεοφώτιστος «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια στα ίσια και δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα. Η ΑΕΚ προέρχεται από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό κόντρα στην Λούγκι και σίγουρα ψυχολογικά δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση. Παρόλα αυτά ο «δικέφαλος» θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στις εγχώριες διοργανώσεις, ώστε να πετύχει το νταμπλ που είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Χριστόφορου Μπακαούκα στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Περιμένουμε από την ομάδα να συνεχίσει τις επιτυχίες στην Ελλάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα του χάντμπολ που παίζουμε.
Ο κόσμος πιστεύω θα μας στηρίξει για άλλη μια φορά και παρά τον αποκλεισμό θα σταθεί στο πλευρό μας για να τον κάνουμε ξανά υπερήφανο, κατακτώντας το νταμπλ που είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν. Κοιτάμε μπροστά, το κεφάλι ψηλά και σκεφτόμαστε την επόμενη ημέρα».
Τετάρτη 4/12/2013
Α1 Ανδρών (8η αγωνιστική)
Πανελληνίου 19:00, ΑΕΚ- Αναγέννηση Βύρωνα (Βήτας- Σκλαβενίτης, Κυριακούλιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου