Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Μονόλογος του Διομήδη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Διομήδη, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 18:29. Ο ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε χωρίς τον Παλάσκα και με τον επίσης τραυματία Κοκώνη να μπαίνει στα μισά περίπου του ημιχρόνου, κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ μέχρι το 10΄, σημείο όπου ο Διομήδης πάτησε γκάζι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η λήξη του οποίου τον βρήκε να προηγείται με διαφορά 9 τερμάτων (7:16). Παρόμοια ήταν η εικόνα για τις δύο ομάδες και στο 2ο ημίχρονο, για να φτάσουμε στη λήξη του αγώνα που βρήκε νικητές τους δευτεραθλητές Ελλάδας με το εμφατικό 18:29.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων μίλησε στο PAOK24 για τη βαριά ήττα από τον Διομήδη είπε τα εξής: « Μία πάρα πολύ σκληρή ήττα, μια πάρα πολύ κακή βραδιά, απέναντι σε μία ομάδα με την πραγματική σημασία της λέξης. Δεν μπορέσαμε δυστυχώς να αντεπεξέλθουμε τόσο στα πολλά προβλήματα που είχαμε με τους τραυματισμούς όλη την εβδομάδα, όσο και στην κακή μας ψυχολογία από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Είναι προφανώς δίκαιη η νίκη του Διομήδη, καθώς και ο τρόπος που επετεύχθη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουμε να συνέλθουμε, ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια, στα οποία πρέπει να ζητήσουμε τις νίκες», τόνισε ο Στέλιος Υετίων.
Για αυτά που πρέπει να αλλάξουν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ανακάμψει, ο τεχνικός του Δικέφαλου είπε ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε πιο σκληρά στην προπόνηση, με μεγαλύτερη συνέπεια, και με μεγαλύτερο εγωισμό».
ΠΑΟΚ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ 18:29
Πεντάλεπτα: 1-1, 2-3, 3-6, 5-9, 6-12, 7-16 (ημχ), 9-18, 10-21, 11-22, 15-25, 16-27, 18-29
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Νικολαϊδης Χ., Περβανάς, Γουργούμης, Πίτσιος 1, Βότσης 2, Κοκκώνης, Ιλερής 4, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 5, Παπαδόπουλος, Τσακίρης 2, Τσίλης, Τρουμπέτας 3, Τσεσμετζίδης 1, Κεσίδης.
Διομήδης (Μίμης Δημητρούλιας): Μεγαλοοικονόμου 4, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 5, Ανανιάδης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης 8, Κεδέρης 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 5, Δεληγιάννης, Ζαραβίνας 1, Χαντέλης.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν
Δίλεπτα: 4-4
Πέναλτι: 1/1 - 3/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου