Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ

Πηγή: http://www.handball.org.gr
Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 2ο τουρνουά street handball που διοργάνωσε ο Αμύντας Αμυνταίου, σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου, την ΕΑΠ/Ο.Χ.Ε. και την ΕΣΧ.ΔΥΜ., στον ιστορικό προαύλιο του παλαιού 1ου Δημοτικού σχολείου.
Πάνω από 170 φίλοι του αθλήματος (αγόρια και κορίτσια) από τα Δημοτικά σχολεία της περιοχής, ηλικίας από 7-12 χρονών, έδωσαν το καλύτερο
τους εαυτό, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Η δράση εξελίχθηκε σε 2 ειδικά διαμορφωμένους αγωνιστικούς χώρους, με 3 διαιτητές στο καθένα από αυτούς, ενώ παράλληλα με τα παιχνίδια υπήρξαν πολλαπλές δραστηριότητες όπως η ρίψη σε στόχο, στίβο μάχης και διαγωνισμός πέναλτι.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαθλα, αναμνηστικά διπλώματα, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ενός ποδηλάτου -προσφορά του εμπορικού συλλόγου του Δήμου- και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Καθ' όλη την εβδομάδα ο ΠΟΠ Γιάννης Μπιζέτας, βοήθησε στην ενημέρωση των παιδιών και την οργάνωση του χώρου, ενώ συντονιστής του τουρνουά ήταν ο προπονητής μίνι αγοριών του Αμύντα Λευτέρης Ελευθεριάδης.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικών Σωκράτης Βακάλης, όπως επίσης προπονητές και παράγοντες του αθλήματος.
Συντελεστές της όλης διοργάνωσης ήταν ο πρόεδρος του Αμύντα Χατζής Περικλής, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Θωμαΐδης Χρήστος, οι προπονητές του συλλόγου Γιώσκος Νίκος, Παπαβασιλείου Αναστασία, Τριψάνης Θεόδωρος, Τσιομπάνου Κριστίνα, Μπεκερίδης Ζαφείρης και Θεοχαρίδης Γιώργος, την παρουσία της γιορτής επιμελήθηκε -ο εκπρόσωπος του Αμύντα στην ΕΣΧ.ΔΥΜ.- ο Γεωργιάδης Μάκης, πολύτιμη δε υπήρξε η συμβολή στην ομαλή ροη του προγράμματος, των αθλητών/αθλητριών του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου