Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τέταρτη νίκη και χαμόγελα

Πηγή: http://www2.paok24.com από Ηλία Τάταλα
Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε την τέταρτη φετινή νίκη της επικρατώντας στο κλειστό της Μίκρας του Φίλιππου Βέροιας με 34-22 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, με τους παίκτες του Υετίωνα να εγκλωβίζουν τους Βεροιώτες με την 5-1 που έπαιξαν, ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Κώστας Γουργούμης. Επιθετικά ο ΠΑΟΚ έχασε κάποια εύκολα σουτ σε αιφνιδιασμούς, ωστόσο το 14-6 με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια είναι ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος υπήρξε εκνευρισμός, που τουλάχιστον από τη μεριά του ΠΑΟΚ δεν ήταν δικαιολογημένος με βάση την εξέλιξη του αγώνα. Στο 44΄ αποβλήθηκε ο Δημήτρης Τσακίρης με κόκκινη κάρτα για εξύβριση διαιτητών και κρατείται το δελτίο του, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα τιμωρηθεί μίνιμουμ με μία αγωνιστική.
Αγωνιστικά η άμυνα του ΠΑΟΚ χαλάρωσε, κάτι που είναι φυσιολογικό με δεδομένο ότι πριν 48 ώρες ο Δικέφαλος αγωνίστηκε και με τον Φοίβο. Από τους Βεροιώτες όλη η ομάδα ήταν ο Μπαντής, που σκόραρε ακατάπαυστα. Με καλές επιλογές στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ διεύρυνε τη διαφορά και έφτασε στο τελικό 34-22 και στην τέταρτη φετινή νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι στην προθέρμανση αντικαταστάθηκε ο Στάθης Κεσίδης με τον Ιλερή, καθώς ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.
Τα δεκάλεπτα: 7-1, 12-4, 14-6, 19-12, 25-18, 34-22
Πέναλτι: 4/6, 1/3
Δίλεπτα: 6-3
ΠΑΟΚ: Γουργούμης, Ορφανουδάκης, Ιλερής, Πετρίδης 3, Αποστολίδης Π. 1, Κόστιτς, Παλάσκας 4, Σεβαστίδης 3, Τσάτσος 9, Ιωαννίδης 2, Πίτσιος 2, Καράγγελος 1, Τσακίρης 3, Κοκκώνης 6, Αποστολίδης Β. Ζάγκας
Φίλιππος: Κωστακίδης 1, Τσιρογιάννης 1, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής 1, Παντελίδης 1, Μπαντής 11, Βέλλιος, Μάντζος 1, Ζλατάνος, Ρεμπελάκος 1, Δραγκόλας 1, Δάσκαλος 4, Ντόβας, Δινάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου