Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δίκαιη νίκη του Δούκα στην Βέροια 22-30 τον Φίλιππο

Πηγή: http://www.handball.gr από ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
Δίκαιη εκτός έδρας νίκη με 22-30 του Δούκα επί του Φίλιππου. Οι Αθηναίοι ήταν καλύτεροι, είχαν το προβάδισμα σε όλο το ματς και έφτασαν άνετα στη νίκη. Για τον Φίλιππο δεν αγωνίστικαν οι τραυματίες Σταύρος Παπαδόπουλος, Θάνος Κωστακίδης και ο τιμωρημένος Παντελής Κωστακίδης, ενώ για τον Δούκα δεν ταξίδεψαν στην Βέροια όλο ίωσης ο Αλέξανδρος Κοτελίδας και ο Νίκος Μουτζουρίδης.
Στο πρώτο μέρος, ο Δούκας ξεκίνησε καλύτερα, πήρε το πάνω χέρι στο σκορ με τον Φίλιππο από την πλευρά του να μην βρίσκει λύσεις σε επίθεση και άμυνα, όμως αντέδρασε μετά το 15’ και ισορρόπησε το ματς.
Στο δεύτερο μέρος, ο Δούκας πήρε ένα προβάδισμα 3-5 γκολ και το διατήρησε έως το τέλος. Ο Φίλιππος προσπάθησε στην επίθεση να πάρει σκορ από υπό πίεση περιφερειακά σουτ και ατομικές διεισδύσεις αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει πολλά άστοχα σουτ και πολλές χαμένες μπάλες οι οποίες έγιναν αιφνιδιασμοί και γρήγορα τέρματα από τον αντίπαλο. 
Δηλώσεις:
Κύρος Σαράφης (ΦΙΛΙΠΠΟΣ): "Ο Δούκας κέρδισε δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν είχαμε τις λύσεις. Ο Δούκας ήταν πιο γρήγορος από εμάς. Κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, και παρότι είχαμε καλή απόδοση δεν βάλαμε κάποια εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι μας ήταν προβλέψιμο και ο Δούκας το αντιμετώπισε. Επιλέξαμε να κυνηγήσουμε το ματς γι αυτό η διαφορά άνοιξε στο τέλος. Αν παίζαμε πιο συντηρητικά θα ήταν μικρότερη. Πρέπει να μάθουμε να γυρίζουμε το σκορ".
Γιώργος Κρανάκης (ΔΟΥΚΑΣ): "Κρατάμε τους δύο βαθμούς της νίκης, αν και δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας, που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα σε πολλά σημεία του αγώνα. Θα δουλέψουμε περισσότερο πάνω σε αυτό, άλλωστε η ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη και χρειάζεται τον χρόνο της.
Διαιτητές: Κατσίκης, Τόλιος.
Δεκάλεπτα: 3-6, 6-6, 9-10, 11-14, 17-24, 22-30
Δίλεπτες: 0/2, Πέναλτι: 2/3, 2/3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Σαράφης) Δέλιος, Αρβανιτίδης 1, Δάσκαλος 3, Δινάλης 1, Δομπρής, Δραγκόλας 1, Ζλατάνος, Κορωνάς, Κωσταράκης, Μάντζος 4, Μιχαηλίδης, Μπαντής 10, Ντόβας, Παντελίδης, Ρεμπελάκος 2, Τσιρογιάννης.
ΔΟΥΚΑΣ: (Κρανάκης) Αραπακόπουλος 2, Γεωργίου 1, Τόμπρος, Τζηράς 6, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Νικολαΐδης 9, Αργυράκης 5, Γεωργιάδης, Στούμπας 2, Μπραουδάκης, Μισαηλίδης 1, Μαγκαφουράκης, Ντούνης, Κλέωπας, Ακάλεστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου