Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έσπερος Καλλιθέας: Με χορηγό την Gigaset και νέο ρόστερ για την άνοδο στην Α2

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.grΤην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει η ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας, με προπονήσεις πλέον εντός γηπέδου ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι φιλικοί αγώνες. Οι προσθήκες αθλητών στο σύλλογο είναι αρκετές και οι υπεύθυνοι της ομάδος ευελπιστούν πως θα καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι Σταματάκης, Μανδηλαράς και Φωτόπουλος, καθώς αποχώρησαν οι δύο πρώτοι για τα Βριλήσσια ενώ ο τελευταίος γύρισε στον Πήγασο Κυψέλης όπου και άνηκε.
Το ευχάριστο για την ομάδα του Γιάννη Ανταλή είναι ότι με την έλευση των Πάρη Χάρου από την 
Αλκυών Δρεπάνου, Μάνθου Διονύση από τον Πανελλήνιο, Κοτελίδα Στράτου και Ψαρρού Νίκου από τον Πήγασο Κυψέλης και σε συνδυασμό με την επανένταξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Νίκου Τσαφαντάκη η ομάδα έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ με τουλάχιστον 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Ο στόχος όλων είναι η άνοδος στην Α2 κατηγορία ενώ την ομάδα στηρίζει για μια ακόμη χρονιά με την χορηγία της, η εταιρεία Knowtech αποκλειστικός αντιπρόσωπος των τηλεφώνων Gigaset.
Η ομάδα αποτελείται από τους : Μασουρίδη, Ζέρβα, Σαραντόπουλο (τερματοφύλακες), Πολλάκη, Κοτελίδα (αρ.εξτρέμ), Δαλέκο, Βρεττό(αρ.ίντερ), Χάρο, Μάνθο (πλέι μέικερ), Τυμπάμπογλου, Ψαρρό, Παπαδημητριου (δεξ.ίντερ), Σειντή, Μπακαβέλο (δεξ.εξτρέμ), Καραμαγκέλα, Ρούτσια, Τσαφαντάκη (Πίβοτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου