Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ… ΛΕΦΤΑ Η ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΒΑ

Πηγή: http://www.handball.org.gr

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και πολλά λάθη, η Νέα Ιωνία κέρδισε την Ορμή Λούξ με 25-22 στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, έχοντας κάτω από τα δοκάρια μία φοβερή Έλενα Καλασνίκοβα.
Η 41χρονη Ρωσίδα τερματοφύλακας «πλήγωσε» την παλιά της ομάδα, με την οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, πραγματοποιώντας 5 αποκρούσεις πέναλτι σε κρίσιμα σημεία!
Ουσιαστικά δημιούργησε την μεγάλη διαφορά των 8 τερμάτων (7-15 στο 27') στο πρώτο ημίχρονο σταματώντας τέσσερις φορές τις αθλήτριες της Πατρινής ομάδας, Στράτου, Μούρνου, Νούσια και Έλληνα από τα 7 μέτρα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στις συναθλήτριες της να πετύχουν εύκολα γκολ στην αντεπίθεση. Η Χρυσή ήταν αυτή που «καθάριζε» τις περισσότερες φάσεις, πετυχαίνοντας συνολικά 6 τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ορμή έκανε την αντεπίθεση της και η Νέα Ιωνία για άλλο ένα ματς χαλάρωσε στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα, η νταμπλούχος Ελλάδος να μειώσει σε 12-15 με ένα σερί 4-0 στο 38'. Στην συνέχεια η Νέα Ιωνία κατόρθωσε να διατηρήσει μία διαφορά 3-4 τερμάτων και πάνω που η Ορμή έδειχνε να ανεβαίνει, η Καλασνίκοβα σταμάτησε ξανά από το σημείο του πέναλτι την Στράτου, κρατώντας το 16-20 για την ομάδα της στο 50'. Προς το τέλος του ματς η φιλοξενούμενη ομάδα είχε πιο καθαρό μυαλό, φτάνοντας στη νίκη.
Η Ορμή ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα της κόντρα στην Άρτα, αλλά βρίσκεται πλέον ήδη στο -6 από την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου