Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

«Δεν συζητάμε την πρόκριση»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Στο δύσκολο αντίπαλο που επιφύλασσε η κλήρωση στον Διομήδη Άργους για την φάση των «32» του EHF Cup αναφέρθηκε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στην επίσκεψή του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. 
Οι «λύκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη γερμανική Ράιαν Νέκαρ Λόβεν, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει πως δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, όμως σκοπός τους είναι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 
Ακόμη, ο προπονητής του Διομήδη αναφέρθηκε στην περσινή απρόσμενη επιτυχία, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο γενικότερο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης, αλλά και στους στόχους της ομάδας της φετινής σεζόν. 
Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως το πρώτο παιχνίδι για το EHF πιθανότατα θα γίνει εκτός έδρας στις 24 Νοεμβρίου. 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 
Για την περσινή επιτυχία: 
«Πέρυσι δεν ξεκινήσαμε με την προοπτική να πετύχουμε όλα αυτά που πετύχαμε. Πήρα προαγωγή από την μικρή ομάδα που προπονούσα, έφυγαν αρκετοί επαγγελματίες, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από νεαρά παιδιά. Πολλοί μου άσκησαν έντονη κριτική, όμως καταφέραμε να τους διαψεύσουμε. Κανείς δεν περίμενε τέτοια επιτυχία».
Για τους στόχους της φετινής σεζόν: 
«Για την τρίτη φάση κληρωθήκαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα, ίσως την πιο φορμαρισμένη με έναν προπονητή που έχει πολλά ολυμπιακά και ευρωπαϊκά μετάλλια. Αυτή ίσως να είναι η μεγαλύτερη μας πρόκληση. Δεν συζητάμε για την πρόκριση, αλλά σκοπεύουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Για τη μη συμμετοχή στο Champions League: 
«Στο Champions League θα είχαμε μικρές πιθανότητες για να πετύχουμε. Επιπλέον η συμμετοχή απαιτεί πολλά χρήματα. Οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν μεγάλο μπάτζετ, εμείς δεν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε τέτοια μεγαθήρια, δεν θα έκανε καλό στην ομάδα. Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να μην πάρουμε μέρος και να πάμε απευθείας στην πρώτη φάση του EHF».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου