Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Νέα ήττα της Springe στην έδρα της 26:32 απο την TS Großburgwedel

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗ
Στο πρώτο ημίχρονο η Springe ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 8:5 στο 12', όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα, πήραν κεφάλι στο σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια με 2 γκολ διαφορά υπέρ τους 13:15. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν είχαν τις λύσεις εκείνες που θα τους οδηγούσαν σε κάτι καλύτερο, και με κακές επιλογές σε επίθεση και άμυνα έδωσαν το δικαίωμα στην Großburgwedel να αυξήσει την διαφορά και να φτάσει εύκολα στο τελικό 26:32.
Με την απώλεια άλλων 2 βαθμών οι Springe έπεσε στην 15η και προτελευταία θέση του Βόρειου ομίλου της Β'κατηγορίας, με τον Ρώσο προπονητή της Oleg Kuleshov να δηλώνει απογοητευμένος στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.
Από τους Έλληνες της Γερμανικής ομάδας ο Χάρης Μάλλιος ήταν για ακόμη μια φορά πρώτος σκόρερ με 7 τέρματα (1 πέναλτι , ο Νίκος Τζούφρας σκόραρε 3 φορές, ενώ χωρίς τέρμα έμεινε ο Νίκος Ριγανάς.
Για ακόμη μια αγωνιστική εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Θόδωρος Ευαγγελίδης, ο οποίος είχε ολιγοήμερη άδεια και ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, όπου το Σάββατο παρακολούθησε τον αγώνα της ΧΑΝΘ με τον Άρη Νικαίας, και σε συζήτηση που είχε μαζί μας τόνισε ότι  "Ο δικός του τραυματισμός την πρώτη αγωνιστική, αλλά και ο τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα της Springe τους έχει αποσυντονίσει αγωνιστικά, αλλά θεωρεί ότι τα πράγματα γρήγορα θα γίνουν καλύτερα." Όσον αφορά τον ίδιο είπε στο handball.gr ότι πιστεύει τον Δεκέμβριο θα επιστρέψει πίσω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου