Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ OTE TV

Πηγή: http://www.handball.org.gr
Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Φίλιππο Βέροιας ανοίγει αύριο η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 στο κλειστό της Μίκρας -3- και θα μεταδοθεί απευθείας από τον
OTE TV. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Πατιός- Τσιάνας και παρατηρητής ο Μεϊμαρίδης.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, έχοντας μέχρι στιγμής τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον ιστορικό και απρόβλεπτο Φίλιππο.
Οι Βεροιώτες έχουν και έναν ακόμα καλό λόγο να είναι αισιόδοξοι, αφού ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι μια ομάδα που τους... πηγαίνει αγωνιστικά και παραδοσιακά την δυσκολεύουν, ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη.
Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις στο Μίκρα -3- ο Φίλιππος έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες!
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων, επεσήμανε: «Στόχος μας είναι η νίκη, ώστε να κλείσουμε την τετράδα αυτών των αγώνων με 8 βαθμούς. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στην φανέλα και την ιστορία του Φιλίππου. Όσο κούραση θα έχουμε εμείς θα έχει και ο Φίλιππος. Η ομάδα μας όμως έχει περισσότερες επιλογές απ' ότι ο αντίπαλος μας. Παραδοσιακά ο Φίλιππος μας δυσκολεύει, αλλά ειδικά το αυριανό ματς θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση».
Ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Βέροιας Χάρης Δέλιος, επεσήμανε: «Έχουμε παίξει αρκετά ματς μεταξύ μας στην προετοιμασία. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και άλλους στόχους από εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάμε να... χτυπήσουμε το ματς. Είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, αλλά θα προσπαθήσουμε να την διαχειριστούμε. Είναι μία ομάδα που μας πάει αγωνιστικά και σίγουρα είναι κίνητρο να παίζεις κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας έχει αλλάξει κατά 70% τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Φίλιππο να μην πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους. Το στοίχημα για εμάς είναι με αυτό το υλικό να μην κινδυνεύσουμε και να έχουμε μία άνετη παραμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου