Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΒΕΡΟΙΑ, ΣΥΚΙΕΣ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/
 
Σημαντικά ματς περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στο Λουτράκι στο τηλεοπτικό (OTE TV) ματς της ημέρας ο Ποσειδώνας υποδέχεται την ΑΕΚ. Η ομάδα της Κορινθίας έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν και έφτασε κοντά στο να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αφού προηγούνταν μέχρι το 50', αλλά ακόμα και χωρίς αυτό κέρδισε τις εντυπώσεις. Αντίθετα η ΑΕΚ που ψάχνει ακόμα τα πατήματα της είχε δύο εύκολα ματς κόντρα σε ΧΑΝΘ και Φοίβο Συκεών και τώρα καλείται να δείξει σοβαρότητα σε ένα ματς που θέλει προσοχή.
«Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ο Ποσειδώνας είναι μια άγνωστη ομάδα σε εμάς. Η εικόνα της κόντρα στον ΠΑΟΚ, αποδεικνύει πως είναι αξιόλογο σύνολο. Το βασικό είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και πως μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι ανεξαιρέτου αντιπάλου. Ακόμα ψαχνόμαστε σαν ομάδα και πιστεύω ότι χρόνο με το χρόνο θα βρίσκουμε τον εαυτό μας», σχολίασε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Καφφάτος.
Στη Βέροια ο πάντα υπολογίσιμος Φίλιππος Βέροιας φιλοξενεί τον Δούκα. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» προέρχεται από εύκολη νίκη κόντρα στον Πανελλήνιο με καλή εμφάνιση στο β΄ημίχρονο, ενώ ο Φίλιππος άγγιξε την ισοπαλία στο Κιλκίς, αλλά ο Δημάκης του στέρησε τον βαθμό στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής γίνεται στις Συκιές, όπου ο Φοίβος θα αντιμετωπίσει τη ΧΑΝΘ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεοφώτιστους γηπεδούχους να δείξουν.... τι ψάρια πιάνουν κόντρα σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο την πρώτη πεντάδα, αρά δεν είναι ακόμα σε φουλ φόρμα, ενώ θα έχει και πάλι απουσίες. «Σίγουρα είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μετά τις δύο ήττες, η νίκη είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Περιμένουμε τον Φοίβο να κάνει ένα καλό ματς και οπωσδήποτε θα είναι ένα ντέρμπι», τόνισε ο δεξιός ίντερ της ΧΑΝΘ Νίκος Τάτσης, ένας από τους 11 παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Οι άλλοι είναι οι: Νίκος Ανδρεαδάκης, Νίκος Λοίζος, Αλέξης Αργυρίου, Κώστας Λειβαδόπουλος, Αντώνης Μέτσης, Ανδρέας Λαγούδης, Γιάννης Σαουλίδης, Κώστας Τραιανός, Κώστας Αγγελούδης, Θανάσης Χατζηαγαπίου
Στο Άργος εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο πρωταθλητής Ελλάδος και Κυπελλούχος Ευρώπης Διομήδης κόντρα στον Άρη Νίκαιας. Οι γηπεδούχοι θα κάνουν ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε τους ενόψει των αναμετρήσεων με την Πορτογαλική Μαδέιρα για το EHF Cup.
Ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αγωνιστεί κόντρα στον Πανελλήνιο και έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την νίκη, παρότι στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα δεν έπεισε με την απόδοση του. Ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» Δημήτρης Σκάρλος επεσήμανε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ένα από τα φαβορί για τον τίτλο».
Τέλος στην Έδεσσα ο Αερωπός θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Κιλκίς στο μοναδικό ματς μεταξύ ομάδων που κέρδισαν αμφότερες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά το «διπλό» στην Νίκαια θέλουν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα και να κάνουν το «δύο στα δύο», δείχνοντας από την αρχή της σεζόν ότι έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν όπως και πέρσι. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη χρειάζονται μια καλή εμφάνιση, ώστε να αρχίζουν σιγά σιγά να «ξορκίζουν» τις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις που εδώ και χρόνια τους ταλαιπωρούν.
«Προερχόμαστε από εκτός έδρας. Εννοείται πως θέλουμε την νίκη στην έδρα μας. Θέλουμε ωστόσο και μια καλή εμφάνιση μπροστά στην κόσμο μας. Το Κιλκίς είναι νεανική ομάδα με πάθος και περιμένουμε να είναι μαχητικό. Φτιάχνουμε την ταυτότητα μας, διότι αλλάξαμε πολλούς παίκτες και είναι σημαντικό να μην έχουμε απώλεια βαθμών», τόνισε ο τερματοφύλακας του Αερωπού Γιώργος Κότσιφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου