Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οι διάσημοι παίκτες της Γερμανικής Rhein Neckar Lowen

Πηγή: http://www.handball.gr του Γιώργου Κουμτσίδη
 
Uwe Gensheimer, ίσως το καλύτερο αριστερό εξτρέμ στον κόσμο
Στο σημερινό μου κείμενο θα προσπαθήσω να σας αναλύσω τους παίκτες και τiς δυνατότητες της αντιπάλου του Διομήδη Άργους στο EHF CUP, της υπερδύναμης Rhein-Neckar-Lowen.
Είναι η μοναδική ομάδα στην Γερμανία που έχει κάνει το απόλυτο (8-0-0), έχοντας μάλιστα αναμετρηθεί με το άλλο μεγαθήριο Flensburg, καθώς και με άλλες αξιόλογες ομάδες. Κατά την άποψή μου είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση στο Γερμανικό Πρωτάθλημα και με λίγη τύχη ίσως μπορεί να κοντράρει στα ίσια το Κίελο για την κατάληψη της πρώτης θέσης.
Στο ρόστερ της συναντάμε τον σταρ-ηγέτη, τον καλύτερο αριστερό εξτρέμ αυτή την στιγμή στον κόσμο,τον Γερμανό Uwe Gensheimer,τον Ισλανδό αριστερόχειρα ίντερ Petterson (πρώην παίκτη της Fusche Berlin),τα αδέλφια Guardiola,τον Σουηδό αριστερό ίντερ Kim Ekdahl Du Rietz που εντυπωσίασε στην πρόσφατη Ολυμπιάδα. Συν τοις άλλοις υπάρχει και ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Δανίας Landin Jacobsen καθώς και ο Γερμανός δεξί εξτρέμ Patrick Groetzki. Tέλος στην νευραλγική θέση του πίβοτ δεσπόζει ο Νορβηγός Bartje Myrhol.
Πιστεύω ότι ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να κληρωθεί ο Διομήδης και μόνο με θαύμα θα μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά το θετικό αυτής της κλήρωσης για την ομάδα του Άργους είναι ότι από τις 2 αναμετρήσεις με την Rhein-Neckar-Lowen σίγουρα θα φύγει γεμάτη από πολύτιμες εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου