Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΦΕΡΩΝΑ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/
Με την συμμετοχή 140 κοριτσιών από γ΄ έως στ΄ τάξη των δημοτικών σχολείων του Μακροχωρίου και της γύρω περιοχής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/10/12 η γιορτή χάντμπολ του ΦΕΡΩΝΑ με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο E.A.K Μακροχωρίου
Παιδιά και γονείς ενθουσιάστηκαν με τα παιχνίδια και τις παράλληλες δραστηριότητες (facepainting,παιδαγωγικά παιχνίδια) που άρχισαν στις 9.00 και τελείωσαν στις 12.30 σε δύο (2) διαμορφωμένα γήπεδα και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση.
Την όμορφη διοργάνωση ανέλαβε ο Φέρωνας με τις προπονήτριες Έλλη Κουμιτσάρσκα, Χριστίνα Τσιολαρίδου, Βούλα Ψωμιάδου και Άννα Κοκοζίδου, ενώ αρωγός ήταν το Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας.
Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία είχαν οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου.
Τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Π.Ο.Π (ΕΑΠ/ΟΧΕ)της περιοχής Γιάννης Μπιζέτας.
Ακόμη το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο «Φιλίππειο» της Βέροιας από τις 14.30 έως 18.00 προπονήσεις παμπαίδων και παγκορασίδων με αθλητές/τριες της περιοχής.
Στις προπονήσεις συμμετείχαν 41 αθλητές όλων των ομάδων της κεντρικής Μακεδονίας . Βασικός στόχος των προπονήσεων ήταν η γρήγορη σέντρα και επιμέρους το <1-1>,<2-1>και <2-2> με πίβοτ
Τις προπονήσεις πραγματοποίησε ο Π.Ο.Π Γιάννης Μπιζέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου