Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Πηγή: http://www.handball.org.gr/  
Την Πορτογαλική Μαδέιρα αντιμετωπίζει αύριο και την Κυριακή στο ολοκαίνουργιο κλειστό της Αγίας Τριάδας Αργολίδας ο Διομήδης Άργους, στον δρόμο για την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF cup.
Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ την περσινή σεζόν και την εύκολη πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ, υποδέχονται τους δευτεραθλητές Πορτογαλίας με στόχο να συνεχίσουν το καλό τους σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού μετρούν 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 129-82!
Οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 19:00 και οι φίλοι των «Λύκων» αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις αναμετρήσεις.
«Μην πέσουμε στην παγίδα»
Ο προπονητής των Αργιτών Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε: «Η Μαδέιρα είναι μια αξιόμαχη ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από την δεύτερη θέση που κατέλαβε πέρσι στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Θα έχει πάθος και αγωνιστικότητα. Εμείς δεν πρέπει να πέσουμε, στην παγίδα των εντός έδρας αγώνων. Πέρσι στην Πολωνία κόντρα στην Μίελετς έτσι πήραμε την πρόκριση, παρότι αυτοί είχαν το πλεονέκτημα έδρας. Χρειάζεται συστράτευση από τους φίλους της ομάδας και περιμένουμε παρότρυνση και υποστήριξη. Είναι μία πρόκληση, θα είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε 3ο γύρο σε έναν νέο και πολύ δυνατό θεσμό. Θα υπάρξουν ομάδες με μεγάλο μπάτζετ που θα αποκλειστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου