Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ικανοποίηση και αναμονή

Πηγή: http://olapaok.gr - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ φανέρωσε το τελευταίο διάστημα κάποια σημάδια της δουλειάς που έγινε στην προετοιμασία. Αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης Τσακίρη. Φιλικά με Αρχέλαο και ενδεχομένως με ΧΑΝΘ
Ικανοποίηση επικρατεί στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ από το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στα δύο τελευταία ματς, κόντρα σε Φοίβο και Φίλιππο Βέροιας. Φάνηκαν κάποια σημάδια της δουλειάς που έγινε στην προετοιμασία, όπως η ομαδικότητα, που είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του τεχνικού επιτελείου για την φετινή σεζόν.Πλέον, η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας, Στέλιο Υετίων, και τον συνεργάτη του, Κώστα Γκαγκανά, για μίνι προετοιμασία, ώστε να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση και σε άλλους τομείς. Μάλιστα, θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα και φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Δευτέρα (29/10), όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αρχέλαο, ενώ το άλλο Σάββατο ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί αγώνας με την ΧΑΝΘ.
Από εκεί και πέρα, άπαντες στο τμήμα περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Φίλιππο και του κρατήθηκε το δελτίο. Αν ο έμπειρος αριστερός εξτρέμ τιμωρηθεί, πάντως, με δύο αγωνιστικές, τότε θα χάσει το κρίσιμο ντέρμπι με τον Διομήδη, κάτι που ούτε θέλουν να σκέφτονται στον "Δικέφαλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου