Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«ΑΕΚ, πρωταθλήτρια και με πορείες στην Ευρώπη» Ο νέος χρηματοδότης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Δημήτρης Λαζόπουλος, μοίρασε υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr 
Ο Δημήτρης Λαζόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο επιχειρηματίας και φίλος της «Ένωσης» αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του τμήματος, ενώ θα είναι και στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τους Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίου, που έχει και τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. 
Ο ίδιος ανακοίνωσε την ευχάριστη εξέλιξη χθες στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, κάτι που αποτέλεσε την καλύτερη τονωτική ένεση εν όψει των τελικών με τον Διομήδη Άργους. 
«Ξέρω ότι έχετε περάσει πολλά, είχατε προβλήματα και κάνατε τεράστια υπομονή. Όλα αυτά σταματούν εδώ. Ποτέ κανείς σας δεν θα ασχοληθεί ξανά με αυτά τα θέματα. Όλα θα είναι τακτοποιημένα, γι' αυτό και θέλω το μυαλό σας να είναι μόνο στο γήπεδο, στις προπονήσεις και στους αγώνες σας. Θέλω για την ΑΕΚ πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές πορείες. Θα έρθω στο Άργος την Κυριακή, για να κάνουμε αυτό που πρέπει: να πάρουμε το νταμπλ φέτος», τόνισε ο νέος διοικητικός ηγέτης των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου