Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΡΗ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/

Με 8 βαθμούς στην 11η θέση ολοκλήρωσε την παρουσία του στην φετινή Α1 Ανδρών ο Άρης που επικράτησε με 28-23 του Πανελληνίου στην Κυψέλη, παρά το γεγονός πως παρατάχθηκε χωρίς 5 βασικούς παίκτες, τους Λεωνίδα, Χατσίκα, Γραμματικόπουλο, Ρηγάκη και Χρόνη! Το ματς είχε πολύ ένταση τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του με τους διαιτητές να κρατούν δύο δελτία και να αποβάλουν τον συνοδό των γηπεδούχων και τον ιατρό του αγώνα!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 23-28
Τα δεκάλεπτα: 5-5, 11-10, 15-16 (ημχ.), 16-17, 18-19, 23-28
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 3, Σκοδριάνος 1, Δημήτρουλας 2, Πανταζής, Παπανίκος 1, Ξηρός, Σαμαράς 10, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 2, Αιβάζης 1, Κατρής, Σομπιρακούλ 3, Δημητρόπουλος.
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Μανουσέλης 1, Νιαρχάκος 6, Μπουλούμπασης 1, Γαλανάκης 1, Μελετάκος 8, Γρηγοράκης 6, Μπαρμπαράκης, Καραστέργιος 3, Τσιούτας, Χρηματόπουλος, Μουρελάτος 2, Μπελεχρής.
Διαιτητές: Τσάμος- Τσάκωνας, δίλεπτα: 7-7, πέναλτι: 2/3-3/3. Κόκκινη: 35:50 Δημήτρουλας.

Οι διαιτητές του έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 35:50 ο αθλητής του Πανελληνίου Χρήστος Δημήτρουλας αποβλήθηκε και κρατήθηκε δελτίο για επικίνδυνο παιχνίδι και επειδή συνέχισε να διαμαρτύρεται δέχθηκε και δίλεπτο αποκλεισμό. Στο 35:56 ο ιατρός του αγώνα Αθανάσιος Τόκας, ο οποίος είχε διαμαρτυρεί σε αποφάσεις των διαιτητών, σηκώθηκε και απώθησε τον διαιτητή κ. Τσάκωνα, απειλώντας ότι θα αποχωρήσει από τον αγώνα, πράγμα το οποίο έγινε μετά από απόφαση και των διαιτητών.
Στο 38:15 ο συνοδός του Πανελληνίου Πέτρος Σαμαράς εξύβρισε τον διαιτητή του αγώνα και στην συνέχεια αποβλήθηκε.
Μετά την λήξη του αγώνα στη γωνία του γηπέδου προς το κυλικείο οι παίκτες του Πανελληνίου Μάριος Τζανακάκης και ο παίκτης που είχε αποβληθεί Χρήστος Δημήτρουλας επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον αθλητή του Άρη Νίκαιας Γιάννη Νιαρχάκο. Μετά την επέμβαση της αστυνομίας και των παικτών των δύο ομάδων το συμβάν έλαβε τέλος. Τα δελτία των δύο αθλητών κρατήθηκαν. Ακολουθεί έκθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου