Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Η διοργάνωση σημαντικών αγώνων χάντμπολ στη Θεσσαλία ήταν το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) κ. Παντελή Χατζηιωάννου και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα Εθνικών Ομάδων Ελλάδας-Ιταλίας στο κλειστό της Νεάπολης το Σάββατο 15 Ιουνίου, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Επίσης όπως έγινε γνωστό η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Αγοριών θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου με τη συμμετοχή 20 σωματείων απ' ολόκληρη τη χώρα.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για σημαντικές διοργανώσεις οι οποίες προωθούν το άθλημα και δημιουργούν κινητικότητα, τονώνοντας την τοπική αγορά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο αθλητισμός είναι στάση ζωής, ομαδικής συμμετοχής και συνεργασίας, που εμπεδώνει το «εμείς» έναντι του «εγώ». Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την ΟΧΕ ώστε να υπάρξει μια μονιμότητα στη διοργάνωση αγώνων χάντμπολ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να διαδώσουμε το άθλημα και να δώσουμε διεξόδους στη νεολαία».
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Χατζηιωάννου από την πλευρά του ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για τη συνεργασία και το ενδιαφέρον του για το άθλημα τονίζοντας: «Είμαι βέβαιος ότι οι αγώνες αυτοί θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το να μπορείς να συνεργάζεσαι με ανθρώπους οι οποίοι βλέπουν τον αθλητισμό με άλλο μάτι, είναι κάτι πολύ καλό και ο περιφερειάρχης έχει αποδείξει ότι βοηθάει τον αθλητισμό, βοηθάει τις υποδομές ανάπτυξης, βοηθάει όπου είναι εφικτό. Εύχομαι να συνεχίσουμε την συνεργασία δημιουργώντας και κάποια ομάδα στη Θεσσαλία, κάτι που έχουμε ξεκινήσει».
Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο διευθυντής της Ο.Χ.Ε κ. Γιάννης Καρανάσος, ο μάνατζερ των εθνικών ομάδων και τεχνικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βαρελτζής και ο υπεύθυνος ανάπτυξης και ομοσπονδιακός προπονητής Παίδων κ. Παναγιώτης Ιατρούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου