Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Μπαλωμένος: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα πλέι οφ» - Καφφάτος: «Επίπονο το πρόγραμμα, να έχουμε ψυχικά αποθέματα»

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπαλωμένος. Μιλώντας στο ΑΡΤ TV, τόνισε ότι πλέον το μυαλό όλων είναι στα πλέι οφ.
«Νομίζω ότι έχουμε πλεονέκτημα για τον τελικό και να παλέψουμε απέναντι στον Διομήδη. Χρειαζόμαστε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στα πλέι οφ για να εξασφαλίσουμε την 1η ή την 2η θέση. Απομένουν 3 εβδομάδες με δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Καφφάτος: «Επίπονο το πρόγραμμα, να έχουμε ψυχικά αποθέματα»
Σύμφωνα με το τερματοφύλακα της ομάδας, Δημήτρη Καφφάτο, η ΑΕΚ πρέπει να είναι ιδιαίτερα 
συγκεντρωμένη στα παιχνίδια που έπονται για τα πλέι οφ. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να αντέξει σε ένα επίπονο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια.
«Κάναμε γενικά ένα μέτριο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι άμυνες ήταν ανοικτές. Μπήκαν πολλά γκολ. Εμείς δεν ήμασταν καλοί σε αυτό που έχουμε μάθει καλά να κάνουμε, στο αμυντικό κομμάτι δηλαδή. Είχαμε αρκετά κενά και όταν παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, απέναντι στις καλές ομάδες τα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες. Ήμασταν στο τέλος τυχεροί, αλλά και ποιο ψύχραιμοι, ενώ έχουμε κάποια παιδιά με εμπειρία που βοηθούν να έρθουν τέτοιες νίκες».
Για τα πλέι οφ: Ξεκινάμε μια σειρά αγώνων δύσκολη με παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή. Σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Να κρατήσουμε αποθέματα για όλα τα ματς. Τώρα θέλουμε μια νίκη, για να πάρουμε την 2η ή την 1η θέση, μάλλον την 2η, ώστε να πάμε στον τελικό με τον Διομήδη, που είναι πρωτοπόρος.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ
http://www.enwsi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου