Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥΠΧΕ

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ) μετά το τέλος του 5ου Διεθνούς Αναπτυξιακού Σεμιναρίου «Handball Kempa», που διοργανώθηκε στη Νέα Σμύρνη το τριήμερο 24-26 Μαΐου.
Ο Γιάννης Βαρελτζής επανεκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου, ενώ το νέο Δ.Σ. (που έχει διάρκεια δύο χρόνια) ανανεώθηκε σχεδόν ριζικά, αφού από τα 7 μέλη του συμβουλίου τα 5 είναι καινούργια.
Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Γιάννης Βαρελτζής
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Τογανίδης
Ταμίας: Παναγιώτης Ιατρούδης
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Δημητρούλιας
Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μεσσήνης
Μέλη: Βασίλης Σκανδάλης, Γιάννης Πιλαλίδης
«Συνεχίζουμε με το ίδιο ζήλο»
Ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής μετά την επανεκλογή του τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αυτή η διετία ήταν άκρως παραγωγική και εποικοδομητική για τους Έλληνες προπονητές με επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Η προσπάθεια επιμόρφωσης με λέκτορες και καλεσμένους υψηλού επιπέδου θα συνεχιστεί με το ίδιο ζήλο και τα επόμενα χρόνια. Σαν διοίκηση απευθύναμε κάλεσμα σε όλους τους προπονητές. Όποιος θέλει και νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Σύνδεσμο είναι ευπρόσδεκτος και επίσης είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας και τις προσπάθειες επιμόρφωσης του Έλληνα προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου