Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Σε τουρνουά στην Ολλανδία ο Διομήδης - Νέος υποστηρικτής η ΝΕΔΑ Α.Ε

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Ευρωπαϊκής αναγνώρισης συνέχεια για την ομάδα μας και ταυτόχρονα μεγάλη τιμή αποτελεί η πρόσκληση στο μεγάλο διεθνές τουρνουά Limburgse Handbal Dagen (LHD) που θα διεξαχθεί φέτος από 27-29 Δεκεμβρίου 2013 στην πόλη Sittard-Geleen της Ολλανδίας. 
Το LHD είναι ένα από τα πιο γνωστά και οργανωμένα τουρνουά στον Ευρωπαϊκό χώρο και η φετινή διοργάνωση θα είναι η 26η στην ιστορία του τουρνουά. Στην 25χρονη ιστορία του μέχρι σήμερα το LHD έχει φιλοξενήσει ομάδες από τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, τη Δανία, τη Ρωσία, την Εσθονία, τη Λιθουανία, τη Λευκορωσία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Ισλανδία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, τη Γαλλία, την Ισπανία, αλλά και εκτός Ευρώπης, από την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Αφρική. 
Αφορμή για την πρόσκληση του Διομήδη αποτέλεσε η περυσινή κατάκτηση του Challenge Cup. Στόχος των διοργανωτών είναι το τουρνουά να διατηρεί πάντα υψηλή ανταγωνιστικότητα με συμμετοχή δυνατών ομάδων από όλη την Ευρώπη και ως τέτοια επιλέχθηκε η ομάδα μας όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην πρόσκληση που μας απέστειλαν οι Ολλανδοί. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας, για τον ίδιο λόγο, από φέτος είναι επίσημο μέλος του Forum Club Handball, του forum που εκπροσωπεί τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους (ενδεικτικά αναφέρουμε την Μπαρτσελόνα, το Κίελο, την Ατλέτικο, την Φλεσνσμπουργκ, την Μονπελιέ) ενώπιον της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) και της Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ (IHF). 
Είναι πολύ σημαντική για εμάς η αναγνώριση εκτός συνόρων, είναι ένας από τους θεμελιώδεις στόχους που έχουμε θέσει ως σύλλογος. Θέλει πολύ δουλειά φυσικά για να το πετύχουμε και είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά, κατά τα φαινόμενα, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Η ΝΕΔΑ Α.Ε. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ«Φύσει Πολυμήχανοι» είναι το motto της εταιρείας από την Θεσσαλονίκη και έτσι δεν θα μπορούσαν να ταιριάξουν καλύτερα με τον πρωταθλητή Ευρώπης Διομήδη, την ομάδα μας με τους πολυμήχανους προπονητές και παίκτες.
Η ΝΕΔΑ λοιπόν, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι το νεό μέλος της οικογένειας μας και σας την παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια. 
Η ΝΕ∆Α Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 και από τα μέσα του 2006 ξεκίνησε δυναμικά την δραστηριότητά της στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας παρέχοντας καθετοποιημένες λύσεις και καλύπτοντας όλο το μελετητικό φάσμα των έργων, από την αυτοψία του χώρου πραγματοποίησης έως και την σύνδεση µε το Δίκτυο Ηλεκτρικού Ρεύματος. Έχει στο δυναμικό της µία έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων (Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους και Πολιτικούς Μηχανικούς) που παράλληλα με την υλοποίηση των έργων αναπτύσσουν και έντονη ερευνητική δραστηριότητα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η δημιουργία του μοναδικού Διαξονικού Ηλιοστάτη (TRACKER) με τη μεγαλύτερη εγκαταστημένη ισχύ στο μικρότερο χώρο.
Η ΝΕΔΑ Α.Ε. μέχρι το τέλος του 2012 έχει υλοποιήσει έργα συνολικής ισχύος που ξεπερνούν τις 20 ΜWp, ενώ και το 2013 συνεχίζει με ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης http://neda1.sigmasoft.gr/.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Διομήδης Άργους θα ήθελε να ευχαριστήσει τη ΝΕΔΑ Α.Ε. για την στήριξη και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου