Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πανάξιοι πρωταθλητές οι άνδρες της Αναγέννησης! Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Άρτας οι άνδρες της Αναγέννησης επικράτησαν με 27-17 (ημχ. 11-6) του Παναιτωλικού, κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο χάντμπολ και πήραν παράλληλα την άνοδο για την Α2 κατηγορία. Η Αναγέννηση σαφώς ανώτερη από τους αντιπάλους της καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα και πανηγυρίζει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία μετά από μία χρονιά-όνειρο. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας δίνοντας βροντερό παρών στο ασφυκτικά γεμάτο ΔΑΚ Άρτας, κάτι που δείχνει πως ανυπομονεί να ζήσει μεγάλες στιγμές από αυτή την ομάδα.
Εκπληκτική εμφάνιση για τους άνδρες της Αναγέννησης, με τον Παναιτωλικό να αντιστέκεται μόνο 
στο πρώτο εικοσάλεπτο όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο 6-6. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι εκείνο το λεπτό, όμως η Αναγέννηση με μία αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια με σκορ 11-6. Στο δεύτερο μισό του αγώνα παρότι οι Αγρινιώτες προσπάθησαν, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, καθώς η διαφορά ήταν συνεχώς πάνω από τα έξι τέρματα. Στο φινάλε ο Κωσταδήμας σημείωσε το τελικό 27-17 στο 28΄ του αγώνα και στη συνέχεια άρχισαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης.
Διαιτητές: Καραπάνος - Χρόνης, Πέναλτι: 4/9 - 5/5
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 6-6, 11-6 (ημχ.), 18-11, 22-15, 27-17
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σίμπι Ντοϊτσίνοφ): Διάρας 2, Κωνσταντίνου 9, Κολιούλης, Λάκκας 5, Φλούδας 4, Κωσταδήμας 3, Γιαμούρης, Λάϊος 1, Βαρής, Τσίτσικας, Δεληκούρας, Γρούμπας Κ. 3, Μπέκας, Θάνος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζαραβίνας): Ράϊκος Σ., Δήμου, Πυρπυρής, Γεωργάρας, Καλλιακμάνης 1, Ραμμόπουλος 4, Σωτηρόπουλος, Γουργολίτσας, Δήμος, Γιαννιώτης 3, Ράϊκος Κ., Λαγός, Παπαθανάσης, Γεωργίου 9.
Βασίλης Τσεκούρας http://www.sportsarta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου